Callaway Chrome Soft Truvis

Hinta

Alk. 71,50 

  • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.

Alk. 71,50 

Callaway Chrome Soft Truvis golfpallo omalla painatuksella on 4-osainen, superlaadukas Tour-tason pallo. Chrome Soft Truvis on huippusuosittu pallo, jolla saat kaikilla pelin osa-alueilla parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Callawayn uusi Dual Soft-Fast -palloydin lisää nopeutta palloon, samalla kun se luo aiempaa pehmeämmän tuntuman lyönteihin.

Huom! Minimitilausmäärä painatuksella 10 pakettia (yhteensä 120 golfpalloa logolla). Hinta sisältää oman logopainatuksen.

 

Lähetä tuotteesta tarjouspyyntö

 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kuvaus

Truvis-kuviointi maksimoi pallon näkyvyyden, sekä parantaa fokusta palloon erityisesti griinillä. Truvis-kuviodun pallon painatus kannattaa suunnitella huolella, että se erottuu hyvin pohjakuvioinnista.

Chrome Softin 4-kerrosrakenne ja Dual SoftFast Core tuottavat pallolle korkeamman nopeuden ja optimaalisen takakierteen kaikilla mailoilla.
Se on suunniteltu vähentämään alakierrettä draiveissa ja tuottamaan parhaan lentoradan pitkiin lyönteihin. Tour Urethane kuori varmistaa että ytimen tuottama kierre on parhaimmillaan alle 100 metrin lähestymislyönneissä.

Yksi paketti sisältää 12 palloa.