BioGolfTee Lahjapakkaus 2

47,50  alv 0%

BioGolfTee Lahjapakkaus 2 on ykköstä hieman suppeampi, mutta erittäin näyttävä lahjapakkaus kaikille golfin ystäville. Modernilla digitaalisella painatuksella merkatut golf-tuotteet ovat ylellinen liikelahja, joka harmitavan monesti päätyy vain näytille tai vitriiniin – kaikki paketin tuotteet ovat kuitenkin erittäin laadukkaita, täysmittaisia pelivälineitä!

Tilauksen minimimäärä on 50 lahjapakkausta. Tällöin myös itse pakkauksen kansi personoidaan haluamallasi tavalla, tyypillisesti yrityksesi logolla tai muulla viestillä.

Tee tuotteen valinnat

  • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.

47,50  alv 0%

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

BioGolfTee Lahjapakkaus 2 – sisältö:

  • AD333 golfpallot logolla (6 kpl)
  • Pokerchip logolla (1 kpl)
  • Matchbook painatuksella (1 kpl)

Kaikki laadukkaat tuotteet lahjapakkauksessa on varustettu 4-värilogopainatuksin. Pakkaus on valmistettu ekologisesta kartongista, ja muutkin BioGolfTee -tuotteet ovat tavanomaisia golf-tuotteita selvästi ympäristöystävällisempiä niissä käytettyjen materiaalien vuoksi.