Jakotuotteet logolla – Tehokas tapa edistää brändiäsi

Jakotuotteet ovat tehokas tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja tunnettuutta. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat ja kestävät tuotteet, joihin voit painattaa yrityksesi logon tai sloganin.

Suosituimmat jakotuotteet – Panosta asiakkaidesi suosikkeihin

Jakotuotteet kesän tapahtumiin

T-paita – Käytännöllinen ja tehokas jakotuote

Tutustu kesän hittituotteeseen, T-paitoihin jakotuotteena! Valitse laadukas ja mukava T-paita, johon painatamme yrityksesi logon tai sloganin näyttävästi. T-paidat ovat erinomainen tapa levittää brändisi viestiä ja herättää huomiota kes’ätapahtumissa, messuilla ja yrityksen sisäisissä tilaisuuksissa.

Ota yhteyttä – Selvitetään yhdessä sinulle sopiva jakotuote

Älä epäröi ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme, joka auttaa sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan jakotuotteen. Olemme täällä auttaaksemme sinua valitsemaan oikean tuotteen, joka edustaa yrityksesi arvoja ja tavoitteita, sekä herättää positiivista huomiota asiakkaiden keskuudessa. Kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja suunnitellaan räätälöity jakotuote, joka tehostaa markkinointiasi ja vahvistaa brändiäsi!.

Jakotuote on tuote, joka jaetaan yleisölle tai asiakkaille markkinointitarkoituksessa. Sen tarkoituksena on edistää brändiä, lisätä näkyvyyttä ja luoda positiivisia suhteita asiakkaiden kanssa. Tässä on joitakin vinkkejä sopivan jakotuotteen valitsemiseksi:

  1. Mieti kohdeyleisöä: Jakotuotteen valinnassa on tärkeää miettiä kohdeyleisöä. Millainen on heidän ikänsä, sukupuolensa, ammattinsa, harrastuksensa ja kiinnostuksen kohteensa? Mitä he arvostavat ja mitä he tarvitsevat? Jakotuotteen tulisi olla sellainen, joka kiinnostaa ja hyödyttää kohdeyleisöä.
  2. Valitse käytännöllinen tuote: Jakotuotteen tulisi olla sellainen, joka on käytännöllinen ja hyödyllinen arjessa. Esimerkkejä käytännöllisistä jakotuotteista ovat kynät, avaimenperät, mukit, muistitikut, sateenvarjot ja laukut. Tällaiset tuotteet ovat todennäköisemmin asiakkaiden käytössä, ja ne voivat tarjota pitkäaikaisen mainonnan.
  3. Suunnittele houkutteleva ja muistettava jakolahja: Jakotuotteen design on tärkeä, koska se on brändisi kasvot. Se tulisi valita houkuttelevaksi ja muistettavaksi, jotta se herättää huomiota ja jää mieleen. Valitse selkeä ja yksinkertainen design, joka erottuu ja kertoo tarinasi.
  4. Valitse laadukas tuote: Jakotuotteen tulisi olla laadukas, koska se edustaa brändiäsi. Valitse tuote, joka kestää käyttöä ja joka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Laadukkaat tuotteet antavat paremman vaikutelman ja lisäävät brändisi arvoa.
  5. Huomioi budjetti: Jakotuotteen valinnassa on tärkeää huomioida budjetti. Valitse tuote, joka sopii budjettiisi, mutta älä tingi laadusta tai käytännöllisyydestä.

Lopulta jakotuotetta tulisi miettiä investointina brändisi kasvuun, joten sen tulisi olla valittu huolella.

Näiden vinkkien avulla voit valita sopivan jakotuotteen, joka vahvistaa brändiäsi, lisää näkyvyyttä ja parantaa suhdettasi asiakkaisiin. Voit myös kysyä apua asiakaspalvelustamme.

Esimerksi messuilla, tapahtumissa tai vaalitilaisuudessa jaettavan jakolahjan valintaan kannattaa käyttää hyvin aikaa ja harkintaa. Voit myös kysyä ammattilaisen apua Marlean asiakaspalvelusta. Lue myös lisää mitä messujen suunnittelussa kannattaa huomioida.

Jakolahja – esimerkkejä:

Kun tarpeesi on jakotuote logolla, muista että saat kaikki Marlean jakotuotteet merkattuna. Saat jakolahjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. jakotuote omalla logolla on erinomainen markkinointikeino, messuilla, tapahtumissa tai vaikka vaalituotteena se soveltuu myös yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas jakotuote antaa yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Mitä asiakkaat ovat mieltä Marleasta – Kokemuksia ja palautetta

Minna Korhonen

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Marlea Oy:n tarjoamiin mainoslahjoihin! Heidän asiantunteva tiiminsä auttoi meitä valitsemaan juuri oikeat tuotteet, jotka sopivat täydellisesti yrityksemme brändiin ja tavoitteisiin. Laatu on ollut ensiluokkaista, ja asiakkaamme ovat olleet innoissaan saadessaan näitä persoonallisia lahjoja….

Pekka Saarela

Marlea Oy:n mainoslahjat ovat olleet loistava lisä markkinointiimme. Laatu ja palvelu ovat olleet huippuluokkaa, ja asiakkaamme rakastavat lahjoja! Suosittelemme Marleaa lämpimästi….