Jousiheijastin logolla

Alkaen 0,97  / kpl

Jämäkkä jousiheijastin omalla logolla, joka kietoutuu nopeasti käden tai jalan ympärille. Jousiheijastin eli slapwrap valmistetaan samalla tavalla kuin pehmoheijastimetkin, heijastinkäyttöön hyväksytystä materiaalista. Myös siinä painopinta sijoitetaan heijastuspinnan alle, joten EU-standardin EN 13356 vaatimukset täyttyvät. Jousiheijastimen heijastusmateriaali voi olla valkoinen tai fluorinkeltainen. Saatavilla myös omalla taustavärillä valkoisen heijastuspinnan alla.

 • Mitat: 340 x 30 mm. Max painoalue: 340 x 30 mm.
 • Minimimäärä 250 kappaletta.

Tee tuotteen valinnat

 • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.

  Poista valinta

  Painatuksen värimäärä

  Painoaineisto

  Suunnittelupalvelumme kautta voimme toteuttaa painoaineiston, mikäli sinun ei ole mahdollista tehdä tätä itse. Painovalmiista logotiedostosta (ai, eps tai PDF) tehtynä painoaineiston graafinen työ on alkaen 30€ alv 0%.


Alkaen 0,97  / kpl

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Heijastimet pelastavat henkiä! Silti vain harva aikuinen käyttää heijastinta. Useimmat meistä ajattelevat, että jos voimme itse nähdä auton, autoilijakin näkee meidät. Pimeällä ja märällä tiellä ilman heijastinta liikkuvaa jalankulkijaa on kuitenkin lähes mahdotonta havaita ajoissa.

Pehmoheijastimemme on valmistettu hyväksytystä ja laadukkaasta materiaalista, jonka heijastusarvo on korkea. Riippuva heijastin on valmistettu kahdesta heijastavasta kalvokerroksesta, joten se heijastaa molemmin puolin. Painatus tehdään valkoiseen välikerrokseen, joka tulee heijastinta koottaessa läpinäkyvien – joko valkoista tai neonkeltaista materiaalia olevien – heijastavien kerrosten väliin. Näin taataan, että heijastinpinta on 100-prosenttisen tehokas. Valitse heijastin logolla liikelahjaksi.