Pehmoheijastin Ryhmä 1

167,00 

Pehmoheijastin logolla on loistava, kiiltävä ja edullinen liikelahja. Laadukas ja näkyvä heijastin on maailman halvin henkivakuutus pimeän vuodenajan vallitessa, joka sopii jalankulkijoille, pyöräilijöille ja kaikille muille liikenteessä liikkuville. Siksi yrityksesi logolla varustettu heijastin on erinomainen mainos- tai liikelahja-tuote: se on pieni, kevyt ja edullinen. Pehmoheijastimet valmistetaan laadukkaasta 3M kalvosta, ja painatus tehdään suojaavan kalvon alle.

Tee tuotteen valinnat

 • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu:

  • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen. Tutustu myös painatushinnastoon! (painatushinnasto ei koske lippiksiä, pipoja tai laukkuja)
  Reset options

  Valitse tästä heijastimen muoto

  Painoaineisto

  • (Suurin tiedostokoko 128 Mt)

  Suunnittelupalvelumme kautta voimme toteuttaa painoaineiston, mikäli sinun ei ole mahdollista tehdä tätä itse. Painovalmiista logotiedostosta (ai, eps tai PDF) tehtynä painoaineiston graafinen työ on alkaen 30€ alv 0%.


167,00 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Pehmoheijastinten kaikki hinnat sisältävät täysväripainatuksen heijastimen molemmin puolin. Heijastimen vakiokiinnitys on lanka + neula, ja ne pakataan yksittäisiin pusseihin painatuksen jälkeen.

Heijastinten tuotannon aloituskulu on 60,00 € alv 0%.

Jos haluat vaihtaa kiinnitystä, tai laatia täysin oman muotoisesi heijastimen – jätä tarjouspyyntöön lisätietoja, tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

MÄÄRÄ

100 kpl, 300 kpl, 500 kpl, 1000 kpl, 2500 kpl, 5000 kpl