Pehmoheijastin Ryhmä 3

238,00 

Pehmoheijastin omalla kuvalla ja näyttävällä muodolla on loistava ja edullinen liikelahja, joka on myös hyvä jakotuote. Laadukas heijastin on halpa ja liikenneturvallisuutta selvästi lisäävä tuote erityisesti pimeän vuodenajan vallitessa. Siksi yrityksesi logolla varustettu heijastin on erinomainen mainos- tai lahjatuote: se on pieni, kevyt ja edullinen. Tuotteet on aina valmistettu laadukkaasta 3M kalvosta ja täysvärinen kuvapainatus tehdään tiiviin kalvon alle.

Tee tuotteen valinnat

 • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu:

  • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen. Tutustu myös painatushinnastoon! (painatushinnasto ei koske lippiksiä, pipoja tai laukkuja)
  Reset options

  Valitse tästä heijastimen muoto

  Painoaineisto

  • (Suurin tiedostokoko 128 Mt)

  Suunnittelupalvelumme kautta voimme toteuttaa painoaineiston, mikäli sinun ei ole mahdollista tehdä tätä itse. Painovalmiista logotiedostosta (ai, eps tai PDF) tehtynä painoaineiston graafinen työ on alkaen 30€ alv 0%.


238,00 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Pehmoheijastinten kaikki hinnat sisältävät painatuksen täysvärisenä (fullcolour), joten voit painaa heijastimeen minkä tahansa kuvan tai logon. Painatus tehdään heijastimen molemmille puolille, jonka jälkeen heijastin pinnoitetaan laadukkaalla, tiiviillä 3M:n kalvolla. Oletuksena heijastimen kiinnitys on neula + lanka.

Heijastinten tuotannon aloituskulu on 60,00€ alv 0%.

Muut kiinnitysvaihtoehdot tai omamuoto työkalu – Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

MÄÄRÄ

100 kpl, 300 kpl, 500 kpl, 1000 kpl, 2500 kpl, 5000 kpl