Golfpallot painatuksella ja muut golf-logotuotteet

Säväytä seuraavassa asiakastapaamisessa tai ilahduta tiimiäsi kesälomalle sopivalla lahjalla. Verkkokaupastamme tilaat kätevästi hauskat golfpallot painatuksella ja muut golf-tuotteet omalla logolla, yrityksen nimellä tai muulla brändillesi sopivalla kuvioinnilla. Golfpallot omalla logolla ovat kekseliäs ja mieleenpainuva liikelahja, muisto työntekijöille sekä hauska tapa yleisesti tehostaa yrityksen brändiä. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman golf-logotuotteita, jotka voidaan kaikki painattaa millä tahansa yrityksesi viestillä. Näin saat helposti todella laajaa näkyvyyttä unohtamattomalla tavalla.

Tutustu golf-tuotteiden valikoimaan

Näytetään tulokset 1–16 / 25

Golf-lahjapakkaus on hyvä liikelahja

Verkkokaupastamme tilaat tietysti golf-logopallot sekä golf-tiit painatuksella, ja tilaamalla laadukkaat lahjapakkaukset, saat tyylikkäät liikelahjat valmiissa yrityksesi logolla varustetussa paketissa. Verkkokaupastamme löydät myös muita golftuotteita, kuten greenihaarukoita ja pallomerkkareita, joten muistathan kurkata samalla koko valikoiman! Meiltä löydät myös tiimillesi sopivat golfvaatteet ja muut vapaa-ajan vaatteet. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme voit lisäksi aina räätälöidä valmiita kokonaisuuksia juuri yrityksellesi sopivaan muotoon.

BioGolf-pallot ovat yhtä hyviä ja kestäviä palloja kuin tavanomaisetkin pallot, vaikka ne ovatkin 100% kierrätysmateriaalista valmistettuja. Pallot ovat laadukkaita ja hyviä pelivälineitä – joskin painatukseltaan niin hienoja että ne saattavat päätyä yrityksesi logon kanssa vitriiniin.


Golfpallot ja muut golftuotteet painatuksella - näin tilaat!

Marlean verkkokaupasta on helppo tilata golftuotteet, griinihaarukat ja pallot yritykselle, joihin voidaan painaa yrityksen, kerhon tai urheiluseuran logo. Näyttävät lahjapakkaukset ja laadukkaat tuotteet on helppo tilata – lue alta vinkit!

Hinta: Alkaen 1,58 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: