Heijastimet

Heijastin omalla logolla on jokasyksyinen hittituote, joka toimii erinomaisesti liikelahjana. Monesti heijastimet ovat kiinnitettynä laukuissa ja vaatteissa läpi vuoden, jolloin yrityksesi saa paljon jatkuvaa näkyvyyttä – työntekijöiden ja asiakkaiden vapaa-ajalla.

Laadukas ja hyvin erottuva heijastin on luo turvaa pimeällä liikkuessa, ja pimeä vuodenaika kestää Suomessa kauan. Logopainatettu yrityksen heijastin antaa yrityksestäsi hyvän ja huolehtivan mielikuvan mainos- tai lahjatuotteena. Turvaa luovat heijastimet ovat lisäksi kevyitä ja halpoja, joten saat yrityksesi brändin edullisesti laajaan levikkiin.

Prismaheijastin

Muovinen prismaheijastin on perinteinen kova ja kirkas heijastin, joka erottuu erinomaisesti esimerkiksi auton valokeilassa. Takinpielessä, hihassa tai laukussa heiluessaan, se kiinnittää autoilijoiden huomion hyvin, jolloin se luo käyttäjälleen suojaa aina pimeän aikaan.

Heijastin on liikelahjana erinomainen – se on erittäin käytännöllinen ja tarpeellinen esine, joka on kuitenkin edullinen. Sen käyttöikä on pitkä, joten yrityksesi logo tai viesti painuu käyttäjän mieleen.

Pehmoheijastin

Pehmoheijastimet ovat 3M:n valmistamalla heijastinkalvolla varustettuja, pieniä kankaisia heijastimia. Niitä saa usealla eri perusmuodolla, ja koska painatus tehdään pintakalvon alle, se kestää hyvin käyttöä ja olosuhteita.

Näytä lisää

Heijastimet logopainatuksella edullisesti verkkokaupasta

Näytetään kaikki 5 tulosta

Näytetään kaikki 5 tulosta

Muovinen prismaheijastin monella värillä

Prismaheijastin on perinteinen, kovasta läpinäkyvästä muovista valmistettu ripustettava heijastin, joka erottuu erinomaisesti hämärässä ja pimeässä. Sen heijastuvuus perustuu muovin sisällä olevaan prismarakenteeseen, joka heijastaa valoa erinomaisesti takaisin, riippumatta heijastimen asennosta valonlähteeseen nähden. Lisäksi se heiluessaan välkkyy erottuvasti.

Koska prismaheijastimen heijastus tapahtuu heijastimen sisärakenteen prismoista, varsinainen heijastinmuovi voidaan toteuttaa useilla eri väreillä, ilman että se merkittävästi vaikuttaa heijastimen ominaisuuksiin. Prismaheijastimen saakin useissa väreissä ja muodoissa, esimerkiksi:

  • Perinteinen kirkas heijastin: Perinteinen heijastin josta logopainatus erottuu hyvin
  • Eläimen muotoiset heijastimet: Nallet, dinot, koirat, pöllöt ja kissat ovat perinteisiä ja erityisesti lasten suosiossa olevia heijastimia.
  • Neliö-, kolmio-, suorakaide- ja sydänheijastimet: Hyvin erottuvia heijastimia, joiden heijastinpinta-alaan on helppo sovittaa yrityksen logopainatus
  • Punainen, oranssi, sininen, vihreä, pinkki heijastin – prismaheijastimien värivaihtoehtoja on useita, joten yrityksesi brändin väritys voidaan huomioda heijastimessakin.

Pehmoheijastin heijastaa siihen kohdistuvan valon erinomaisesti, ja se erottuu valokeilassa hyvin. Pehmeänä ja kolmiulotteisena se erottuu myös useista eri suunnista, joten se ei jää helposti varjoon.

Pehmoheijastin ei välky samaan tapaan kuin kovamuovinen prismaheijastin. Prismaheijastin liikkuvana heijastimena kiinnittää paremmin huomiota juuri välkkymisensä ansiosta.

Heijastimen vaikutus hämärän tai pimeän kelin liikenneturvaan on kiistämätön – hyvin erottuva heijastin parantaa jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja työntekijöiden liikenneturvaa merkittävästi.

Heijastin on tarpeellinen tuote, joka on lisäksi kevyt, pieni ja edullinen. Siihen saa painatettua yrityksen logon, joka näkyy käyttäjälleen pitkän aikaa – heijastimet ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Liikelahjana heijastin on kertakaikkiaan erinomainen!

Pehmoheijastimeen voi painaa logon lisäksi vaikka suuremmankin nelivärikuvan. Painatus ei heikennä heijastimen käyttöominaisuuksia, ja koska painatus tehdään kalvon alle, se on erittäin pitkäikäinen eikä haalistu.


Näin ostat mainosheijastimen

Mainos- tai yritysheijastimen hankkiminen on helppoa yritystuotteiden verkkokaupastamme. Heijastimien hintaan sisältyy tuotekohtainen painatus, ja painoaineiston lähettäminen eri tuotteille on helppoa. Katso alta vaiheittainen Marlea-verkkokaupan tilaustapa heijastimille!

Hinta: Alkaen 0,36 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Kiinnitysvaihtoehdot
Työkalut: