Naisten Printer Overhead Huppari vetoketjulla

Hinta

49,00  alv 0% 47,00  alv 0%

 • *VÄRI

  Poista valinta

  Valitse ensin haluamasi väri. Valitse seuraavaksi haluamasi koot ja kunkin koon haluamasi kappalemäärät. Tuotehinta ei sisällä painatuskuluja tai muuta merkkausta - voit lähettää meille painoaineiston tai logon alempaa tuotekortilta tai sähköpostilla myynti@marlea.fi, niin laadimme teille tarjouksen painatuksesta.

  Valitse painatuksien sijainnit

  Voit valita haluamasi painatuksen sijainnin tai sijainnit klikkaamalla alla olevia kuvakkeita. Painatuksen sijainnin ja painoaineiston perusteella laskemme teille tarjouksen painatuskuluista.

  Lataa painoaineistot

  Painoaineisto 1

  Painoaineisto 2

  Tuotantoa varten tarvitsemme painoaineiston tai logon vektoroidussa muodossa, jossa fontit on muutettuna poluiksi. Vektoroitujen kuvien yleisimmät tiedostomuodot ovat .AI, .EPS, SVG ja .PDF. Huom! .JPG- ja .PNG-muodossa luodut kuvat ja valokuvat ovat aina rasterimuotoisia, joten niitä ei ole vektoroitu.

49,00  alv 0% 47,00  alv 0%

Printer Overhead on laadukas ja suosittu naisten vetoketjullinen huppari, joka on vuodesta toiseen myydyimpien huppareiden joukossa. Suomalaisille sopiva leikkaus, muotoilu ja väritys tekevät naisten Printer Overhead hupparista moneen käyttöön soveltuvan vaatteen, joka toimii niin sisällä kuin ulkona. Kun huppariin painetaan tai brodeerataan yrityksesi logo tai viesti, saat brändisi näkyviin niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Printer Overhead -hupparin vetoketju muodostaa miellyttävän kontrastin hupparin yleisväriin, jolloin vetoketju ja muut yksityiskohdat erottuvat näyttävästi ja korostavat viimeisteltyä ulkoasua. Vahvat ja tukevat hupparin taskut on reunustettu, joka lisää kulutuskestävyyttä ja hupparin näyttävyyttä. Trikoovuoratussa lämpimässä hupussa on tavalliset kiristysnarut. Hupparin helmassa ja hihoissa on mukavat ja kestävät resorit.

Tilaa nyt tai pyydä tarjous hupparista yrityksen logolla.

Lähetä tuotteesta tarjouspyyntö

 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kuvaus

Printer Overhead – tekniset tiedot

 • Värit: Valkoinen, harmaa, punainen, tummansininen, sininen, vihreä, musta, tummanharmaa
 • Koot: XS, S, M, L, XL ja XXL. Katso kokotaulukko.
 • Materiaali: 60% puuvilla, 40% polyesteri, harjattu sisäpinta, vahvuus 280 g/m²
 • Materiaali (meleerattu harmaa): 85% puuvilla, 15% viskoosi
 • Taskut: Vahvat, reunustetut taskut
 • Huppu: Trikoovuoraus, hupparin värinen kiristysnaru
 • Hupun vuoraus: Single jersey -trikoo
 • Resorit: Helma ja hihat

 

Printer-huppareihin on saatavilla erilaisia somisteita, joiden avulla hupparin voi viimeistellä yrityksen väreihin entistä paremmin sopivaksi. Katso alta linkit somistetuotteisiin ja pyydä tarjous!

Katso printer -huppareiden mitat kokotaulukosta >

Mitat cm XS S M L XL XXL
Vartalon pituus 62 cm 64 cm 66 cm 68 cm 70 cm 72 cm
1/2 rinnan ympärys 45 cm 47 cm 49 cm 52 cm 56 cm 60 cm
Hihan pituus 61 cm 63 cm 65 cm 67 cm 68 cm 69 cm

Kaikki mitat ovat suuntaa-antavia ja minimitoleranssi on 1 cm

MARGC2262052