Basic huomioväri huppari

Hinta

Alk. 24,90 

 • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.

 • Minimitilausmäärät painetuille vaatteille:

  • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
  • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 25-50 kpl
  • Voit yhdistää useita eri malleja samaan tilaukseen. Jos painatus on kaikkiin tuotteisiin sama, minimimäärä lasketaan kokonaisuuden perusteella
 • Valitse ensin haluamasi väri. Valitse seuraavaksi haluamasi koot ja kunkin koon haluamasi kappalemäärät. Tuotehinta ei sisällä painatuskuluja tai muuta merkkausta - voit lähettää meille painoaineiston tai logon alempaa tuotekortilta tai sähköpostilla myynti@marlea.fi, niin laadimme teille tarjouksen painatuksesta.

  Valitse painatuksien sijainnit

  Voit valita haluamasi painatuksen sijainnin tai sijainnit klikkaamalla alla olevia kuvakkeita. Painatuksen sijainnin ja painoaineiston perusteella laskemme teille tarjouksen painatuskuluista.

  Lataa painoaineistot

  Alla olevista painikkeista voit ladata painoaineistot. Katso yleiset painoaineiston toimitusohjeet tästä. Voit lähettää painoaineiston myös meille sähköpostilla myynti@marlea.fi tai WeTransfer.com:in avulla samaan osoitteeseen.

  Painoaineisto 1

  Painoaineisto 2

  Tuotantoa varten tarvitsemme painoaineiston tai logon vektoroidussa muodossa, jossa fontit on muutettuna poluiksi. Vektoroitujen kuvien yleisimmät tiedostomuodot ovat .AI, .EPS, SVG ja .PDF. Huom! .JPG- ja .PNG-muodossa luodut kuvat ja valokuvat ovat aina rasterimuotoisia, joten niitä ei ole vektoroitu.

  Poista valinta

Alk. 24,90 

Lähetä tuotteesta tarjouspyyntö

 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kuvaus

Huomiovärinen Basic huppari on edullinen huomioväri työvaate moneen käyttöön, jonka perusmuotoinen mitoitus sopii sekä miehille että naisille. Hupparissa on jämäkkä resori helmassa ja hihansuissa. Hupun voi kiristää kanavassa kulkevalla nyörillä. Hupparissa on vyötäröllä edessä tasku. Nykyaikaisena yksityiskohtana, hupparin tasku sisältää kuminauhapidikkeen kännykälle, joka estää matkapuhelimen tippumisen taskusta kumartuessa tai liikkuessa.

Taskun sisäpuolella on lisäksi aukko kuulokkeiden johtoa varten, jolloin saat kuulokkeiden johdon kätevästi suojaan hupparin sisään. Huomiovärihuppari on helppo ripustaa kauluksessa olevan kiinnityslenkin avulla.

Tilaa nyt tai pyydä tarjous huomioväri hupparista yrityksen logolla.

Basic huomioväri huppari painatuksella – tekniset tiedot

 • Värit: Huomioväri keltainen 11 | Huomioväri oranssi 170 | Huomioväri vihreä 600
 • Koot: XS, S, M, L, XL, XL, XXL, 3XL
 • Materiaali: 280 g/m2, 85 % polyesteri/15 % puuvilla