Muistikirjat omalla painatuksella

Muistikirjat omalla logo painatuksella soveltuvat erinomaisesti niin henkilökunnalle kuin mainos- tai liikelahjaksi. Muistikirjoja löytyy monenlaisia niin perinteisempiä kuin pirteän värisenä. Kaikki Marleasta löytyvät muistikirjat voidaan merkata asiakkaan omalla logo-painatuksella tai halutessa kokonaan omalla painatuksella.

Näytetään tulokset 1–16 / 58

Muistikirjat logolla joka tarpeeseen

Marleasta löydät todella monipuolisen valikoiman erilaisia muistikirjoja ja vihkoja painatuksella. Kaikki tuotteet ovat tiestysti saatavilla omalla painatuksella, sekä yrityksen väreissä ja tyylissä.

Muistikirjat omalla painatuksella tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tuoda brändisi visiota esiin, sillä voit suunnitella kaiken aina vihkon kansikuvasta taka kanteen.

Jos arvostat ekologisia tuotteita, kierrätysmateriaaleista valmistettu muistivihko on hyvä valinta, jos etsit ekologista mainosvihkoa liikelahjaksi. Lahjarasiaan pakatut muistikirjasetit toimivat mainiosti liikelahjana tai henkilökunnan käyttöön. Tutustu nyt Marlean kattavaan muistikirja valikoimaan ja toteuta juuri sinun yritykselle sopivat muistikirjat omalla logo painatuksella.

Voit myös suunnitella muistivihkon kanssa sopivat mainoskynät täältä.

Muistikirjat logolla jakotuotteena

Muistikirjat omalla logo painatuksella ovat erinomainen idea esimerkiksi jakotuotteeksi messuille tai tapahtumiin.

Minkä kokoisia muistikirjoja on?

Muistikirjoja on monen kokoisia. Löydät alapuolelta listan suosituimmista malleista:

  • A4 muistikirja
  • A5 muistikirja
  • A6 muistikirja
  • A7 muistikirja
  • B6 muistikirja
  • B7 muistikirja

Kyllä saa! Kaikkiin marlean muistivihkoihin saat oman logo painatuksen.

Toimitusaika vaihtelee suuresti. Yleensä toimitusaika on muutama päiviä hyväksytystä vedoksesta. Voit kysyä lisätietoja asiakaspalvelusta.

Kyllä on! Marleasta löytyy kierrätysmateriaaleista valmistettuja muistivihkoja. Nämä tuotteet toimivat hienosti jos etsit ekologista liikelahjaa.