Muistikirja painatuksella

Muistikirjat omalla logo-painatuksella soveltuvat erinomaisesti niin henkilökunnalle kuin mainos- tai liikelahjaksi. Muistikirjoja löytyy monenlaisia niin perinteisempiä kuin pirteän värisenä. Kaikki Marleasta löytyvät muistikirjat voidaan merkata asiakkaan omalla logo-painatuksella tai halutessa kokonaan omalla painatuksella.

Näytetään tulokset 1–16 / 120

Muistikirjat logolla joka tarpeeseen

Marleasta löydät todella monipuolisen valikoiman erilaisia muistikirjoja ja vihkoja painatuksella. Kaikki tuotteet ovat tiestysti saatavilla omalla painatuksella, sekä yrityksen väreissä ja tyylissä.

Muistikirjat omalla painatuksella tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tuoda brändisi visiota esiin, sillä voit suunnitella kaiken aina vihkon kansikuvasta taka kanteen.

Jos arvostat ekologisia tuotteita, kierrätysmateriaaleista valmistettu muistivihko on hyvä valinta, jos etsit ekologista mainosvihkoa liikelahjaksi. Lahjarasiaan pakatut muistikirjasetit toimivat mainiosti liikelahjana tai henkilökunnan käyttöön. Tutustu nyt Marlean kattavaan muistikirja valikoimaan ja toteuta juuri sinun yritykselle sopivat muistikirjat omalla logo painatuksella.

Voit myös suunnitella muistivihkon kanssa sopivat mainoskynät täältä.

Muistivihkot omalla kuvalla markkinointivälineenä

Muistivihko omalla painatuksella voi olla tehokas markkinointityökalu, sillä se antaa mahdollisuuden levittää brändiäsi ja logoasi laajemmalle yleisölle. Muistivihko on myös hyödyllinen käytännöllinen mainoslahja, jota asiakkaat ja työntekijät voivat ottaa käyttöön arjessa.

Muistivihkojen painattamisessa on tärkeää ottaa huomioon laadukkaat materiaalit ja painomenetelmät, jotta lopputuloksesta tulee kestävä ja ammattimainen. Voit suunnitella muistivihkon ulkoasun itse tai käyttää apuna Marlean ammattimaista suunnittelijaa.

Muistivihkon johon on painattu esimerkiksi oma kuva voit helposti ja edullisesti lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja brändiä. Muistivihkojen suunnittelu ja painatus onnistuu helposti Marlea Oy kautta, joten kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja valita sopivin vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi.

Muistikirjat logolla jakotuotteena

Muistikirjat omalla logo painatuksella ovat erinomainen idea esimerkiksi jakotuotteeksi messuille tai tapahtumiin. Muistivihkojen markkinointikäyttöä voi tehostaa jakamalla niitä esimerkiksi messuilla, tapahtumissa tai asiakastapaamisissa. Voit myös käyttää niitä osana myynninedistämiskampanjoitasi tai liittää ne osaksi yrityksen liikelahja-paketteja.

Minkä kokoisia muistikirjoja on?

Muistikirjoja on monen kokoisia. Löydät alapuolelta listan suosituimmista malleista:

  • A4 muistikirja
  • A5 muistikirja
  • A6 muistikirja
  • A7 muistikirja
  • B6 muistikirja
  • B7 muistikirja

Kyllä saa! Kaikkiin marlean muistivihkoihin saat oman logo painatuksen.

Toimitusaika vaihtelee suuresti. Yleensä toimitusaika on muutama päiviä hyväksytystä vedoksesta. Voit kysyä lisätietoja asiakaspalvelusta.

Kyllä on! Marleasta löytyy kierrätysmateriaaleista valmistettuja muistivihkoja. Nämä tuotteet toimivat hienosti jos etsit ekologista liikelahjaa.