Mainoslahjat edullisesti verkkokaupasta

Mainoslahjat ovat erinomainen tapa tehostaa yrityksen markkinointia. Mainoslahjat-osasto kattaa monenlaisia tuotteita, jotka soveltuvat jakotuotteiksi esimerkiksi messuille, vaaleihin tai tapahtumiin sekä lahjoiksi työntekijöille tai yleiseen yrityksen brändin tehostamiseen sekä vapaa-aikaan.

Mainoslahjat logolla ovat erinomainen markkinointikeino yrityksille. Tilaa nyt tai pyydä tarjous mainoslahjoista yrityksesi logolla tai omalla painatuksella.

Yksilöi mainoslahja painatuksella

Mainoslahjoihin kuten yrityslahjoihin merkataan yleensä yrityksen logo. Kun tarpeesi on mainoslahja logolla, muista että saat kaikki Marlean mainoslahjat tuotteet merkattuna. Saat kaikkiin mainoslahjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Mainoslahjat omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas mainoslahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Miten valita oikeanlainen mainoslahja?

Oikean mainoslahjan valitseminen voi olla haastavaa, mutta tässä on muutamia vinkkejä, joita voit käyttää valitessasi oikean mainoslahjan:

  1. Ymmärrä kohdeyleisö: Ennen kuin valitset mainoslahjan, sinun on ymmärrettävä, kuka lahjan vastaanottaja on ja millainen lahja voisi kiinnostaa häntä. Tarkastele kohdeyleisön ikää, sukupuolta, etuja ja harrastuksia ja mieti, mikä lahja olisi heille hyödyllinen tai arvostettu.
  2. Heijasta yrityksesi arvoja: Valitse lahja, joka heijastaa yrityksesi arvoja ja persoonallisuutta. Tämä auttaa lahjan vastaanottajaa yhdistämään lahjan yritykseesi ja pitämään brändisi mielessään.
  3. Valitse käytännöllinen lahja: Valitse mainoslahja, joka on käytännöllinen ja hyödyllinen. Tällaisia lahjoja ovat esimerkiksi kynät, muki tai USB-tikku, jotka lahjan vastaanottaja voi käyttää päivittäisessä elämässään.
  4. Huomioi lahjan vastaanottajan mieltymykset: Valitse lahja, joka vastaa lahjan vastaanottajan mieltymyksiä. Tämä osoittaa, että olet ajatellut heitä ja että lahja on henkilökohtainen.
  5. Huomioi budjetti: Suunnittele budjetti ja etsi mainoslahja, joka sopii siihen. Sinun ei tarvitse käyttää paljon rahaa mainoslahjoihin, vaan voit löytää edullisia lahjoja, jotka ovat silti hyödyllisiä ja arvostettuja.
  6. Valitse laadukas lahja: Valitse lahja, joka on laadukas ja kestävä. Tämä varmistaa, että lahjan vastaanottaja käyttää sitä pitkään ja pitää brändisi mielessään.

Valitsemalla oikeanlaisen mainoslahjan, voit vahvistaa brändiäsi ja luoda hyvän vaikutelman asiakkaisiisi ja sidosryhmiisi. Muista ymmärtää kohdeyleisösi, lahjan tulisi heijastaa yrityksesi arvoja, valitse käytännöllinen lahja, huomioi lahjan vastaanottajan mieltymykset ja suunnittele sopiva budjetti mainoslahja käyttöön. Voit kysyä apua sopivan tuotteen valitsemiseen Marlean asiakaspalvelusta.

Entä miten löytää paras mainoslahja?

Hinta ei määritä kaikkea mainoslahjassa sillä monesti pienet ja edulliset mainoslahjat painatuksella, tai jakolahja -tuotteet, ovat erittäin kustannustehokas tapa saada yrityksen viesti eteenpäin tuleville tai nykyisille asiakkaille. Marlea mainoslahjojen valikoima on hyvin laaja kuten:

Edulliset mainoslahjat – Löydä sopiva mainoslahja

Jos mainoslahjoja jaetaan suuri määrä esimerkiksi messuosastolla joskus on järkevä valita hieman edullisempi mainoslahja. Marlean mainoslahja verkkokauppa tarjoaa aina edulliset hinnat kysy tarjous asiakaspalvelustamme!

Edulliset mainoslahjat ovat loistava tapa levittää tunnettuutta yrityksestä. Samalla mainoslahjat ovat suoraan yhteydessä yrityksen maineeseen. Tästä syystä on erittäin tärkeää valita mainostuotteiksi vain sellaisia tuotteita, jotka sopivat yhteen yrityksen arvoihin kuten ekologiset mainoslahjat. Marleasta löydät vain laadukkaita mainoslahjoja, jotka auttavat sinua ylläpitään brändisi arvoa.

Mainoslahjat omalla logolla edullisesti suoraan verkkokaupasta

Marlean mainoslahja valikoima kattaa kaikki tunnetut  tunnetuilta brändit kuten zippo ja craft

Mikäli etsit jotain tiettyä brändiä tai yleisesti jotain määrättyä mainoslahjaa etkä löydä sitä verkkokaupastamme. Ole rohkeasti yhteydessä live-chatissa.

Kyllä saa! Kaikkiin Marlean verkkokaupasta löytyviin mainoslahjoihin voi painattaa esimerkiksi yrityksen logon.

Tilaaminen onnistuu helposti Marlean mainoslahjaverkkokaupasta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyytä tarjouksen isommista määristä

Marlea toimittaa tuotteet yhteistyökumppaneiden avulla mihin tahansa Suomessa.