Kungshamn froteesarja Fairtrade®

57,00 

Reilun kaupan sertifioimasta puuvillasta valmistettu Kungshamn -froteepyyhe on ylellisen pehmeä ja laadukas pyyhesetti, koostettuna valmiiksi käsi- ja suihkupyyhkeiden setiksi. Puuvillaiseksi pyyhkeeksi Kungsham on erittäin ekologinen – sillä on sekä Oeko-Tex®- että Reilun kaupan sertifikaatti. Laadukas pyyhe on erinomainen liikelahja joka kestää myös runsastakin käyttöä, jolloin sen erittäin pitkä käyttöikä pienentää pyyhkeen tuotannon hiilijalanjälkeä

Setissä mukana 2kpl 70x130cm suurta suihkupyyhettä ja 2kpl 50x70cm pienempää käsipyyhettä.

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen. Tutustu myös painatushinnastoon! (painatushinnasto ei koske lippiksiä, pipoja tai laukkuja)
    Reset options

57,00 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kungshamn -froteepyyhe – tietoja

  • Materiaali: 100% Reilun kaupan puuvilla
  • Paino: 550 g silmukkafrotee
  • Värit: Jopa 24 eri värivaihtoehtoa!.
  • Paketointi: Lahjalaatikko
  • Paketti sisältää: 2 kpl 50 x 70 cm käsipyyhettä sekä 2 kpl 70 x 130 cm suihkupyyhettä

Täydellinen pyyhesetti kaikille, jotka nauttivat itsensä hemmottelusta tai kaipaavat ripauksen luksusta arkeen.

Reilun kaupan merkillä varustetut puuvillapyyhkeetä tarjoava muutoksen mahdollisuuden – voit auttaa viljelijöitä ja farmien työntekijöitä parantamaan työolosuhteita ja elinoloja. Reilu kauppa on riippumaton ja itsenäinen organisaatio, jonka tavoitteena on luoda kestävää muutosta, vahvistaa kehittyvien maiden ihmisten vaikutusvaltaa sekä torjua köyhyyttä.

Vinkkejä yrityksen joululahjoiksi!

Pyyhepakkauksen ohella myös tuoksukynttilät ja diffuuserit eli tuoksutikut ovat erityisesti kylpyhuoneisiin soveltuvia, ylellisiä tunnelmanluojia. Suuressa valikoimassamme on mukana myös perinteiset pihviveitset sekä jokaiseen sisustukseen soveltuvat torkkupeitot ja viltit.

VÄRI

Valkoinen, Hiekka, Nougat, Keltainen, Vaalea pinkki, Roosa, Pinkki, Punainen, Terrakotta, Oranssi, Viini, Vaalea lila, Lila, Turkoosi, Royal, Taivaansininen, Mariini, Denim, Aqua, Omenanvihreä, Tummanvihreä, Harmaa, Tummanharmaa, Musta