Työkalut painatuksella – hyvä yrityslahja

Valikoimassamme nyt myös huippulaadukkaat Leatherman -monitoimityökalut logo painatuksella. Pienet työkalusarjat, taskulamput, linkkuveitset ja muut joka kodin ja toimiston työkalut ovat erinomaisia yrityslahjoja. Työkalujen merkkaaminen yrityksen logolla tuo omaa brändiäsi esille hyödyllisissä tilanteissa, kun työkalulle on oikeasti tarvetta. Työkalujen merkkaustapoja on useita – esimerkiksi työkalun pakkauksen painatus tai brodeeraus, tai metallisten työkalujen lasermerkkaus tai kaiverrus.

Työkalusarja tai veitsi on hyvä yrityslahja – tutustu valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 59

Monipuoliset pienet työkalut ja työkalusarjat merkkauksella

Pienet työkalusarjat merkkauksella ovat käytännöllisiä ja toimivia liikelahjoja, joita tarvitaan myös kodin lisäksi myös yrityksissä ja toimistoissa. Esimerkiksi elektroniikan huoltamiseen pieni työkalusarja jossa on torx- ja ristipääruuvimeisselit on tarpeellinen tietokoneiden ja muiden työkoneiden huoltamisessa.

Leatherman -monitoimityökalut

Erittäin laadukkaat, tunnetut Leatherman -monitoimityökalut painatuksella nyt Marlean valikoimissa! Osta Leatherman -työkalu paremmaksi yrityslahjaksi tai vaikka työntekijän 10-vuotispäivän muistamiseksi. Leatherman -työkalut sopivat myös ammattikäyttöön – tutustu valikoimaan!


Miten ostan työkalun logomerkkauksella?

Marlean verkkokaupan työkalut ovat kaikki merkattavissa yrityksen logolla tai muulla viestillä. Tyypillisesti työkalut voidaan painattaa, kaivertaa tai lasermerkata, työkalun materiaalista, pakkauksesta tai suojakuoresta riippuen. Lue alta vaiheittaiset ohjeet, miten tilaat työkalut verkosta!

Hinta: Alkaen 0,30 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: