Työkalut painatuksella

Marlea tarjoaa laadukkaita, ammattimaisia työkaluja, jotka on varustettu omalla painatuksella. Valikoimamme sisältää erilaisia työkaluja, kuten monitoimityökaluja, mittanauhoja, taskulamppuja, avaimenperiä ja paljon muuta. Painatuksella varustetut työkalut ovat täydellinen lahja yrityksille, tapahtumille, harrastajille tai itsellesi.

Työkalujen merkkaustapoja on useita – esimerkiksi työkalun pakkauksen painatus tai brodeeraus, tai metallisten työkalujen lasermerkkaus tai kaiverrus.

Näytetään ainoa tulos

5 vinkkiä miten hyödyntää käsityökaluja markkinoinnissa

Käsityökalut painatuksella ovat hyödyllisiä ja käytännöllisiä tuotteita, jotka voivat sopivassa kontekstissa olla mainio markkinointityökalu. Tässä 5 vinkkejä, miten voit hyödyntää käsityökaluja markkinoinnissa:

  1. Brändää käsityökalut omalla logollasi ja viestilläsi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nostaa brändisi esiin ja erottua kilpailijoistasi.
  2. Käytä käsityökaluja messuilla ja tapahtumissa. Voit jakaa niitä kävijöille tai antaa niitä lahjaksi tärkeille yhteistyökumppaneillesi. Käsityökalut voivat olla esimerkiksi avaimenperä, mittanauha tai monitoimityökalu.
  3. Yhdistä käsityökalut kampanjaasi. Voit esimerkiksi antaa käsityökaluja kampanjapalkintona tai käyttää niitä osana myynninedistämiskampanjaa.
  4. Toteuta kohdennettu markkinointikampanja. Käsityökalut voivat olla hyödyllisiä erilaisissa kohderyhmissä, kuten rakennusalan ammattilaisille tai kodin remontointiin harrastuneille.
  5. Käytä käsityökaluja liikelahjoina. Käsityökalut ovat käytännöllisiä mainoslahjoja, jotka pitävät sisällään monia käyttötarkoituksia.

Käsityökalut lasermerkkauksella ovat siis monipuolinen markkinointityökalu, joka sopii erityisesti rakennusalan ja kodin remontointiin liittyvään markkinointiin.

Monipuoliset pienet työkalut ja työkalusarjat merkkauksella

Pienet työkalusarjat merkkauksella ovat käytännöllisiä ja toimivia liikelahjoja, joita tarvitaan myös kodin lisäksi myös yrityksissä ja toimistoissa. Esimerkiksi elektroniikan huoltamiseen pieni työkalusarja jossa on torx- ja ristipääruuvimeisselit on tarpeellinen tietokoneiden ja muiden työkoneiden huoltamisessa.

Leatherman -monitoimityökalut

Erittäin laadukkaat, tunnetut Leatherman -monitoimityökalut painatuksella nyt Marlean valikoimissa! Osta Leatherman -työkalu paremmaksi yrityslahjaksi tai vaikka työntekijän 10-vuotispäivän muistamiseksi. Leatherman -työkalut sopivat myös ammattikäyttöön – tutustu valikoimaan!


Miten ostan työkalun logomerkkauksella?

Marlean työkalut ovat kaikki merkattavissa yrityksen logolla tai muulla viestillä. Tyypillisesti työkalut voidaan painattaa, kaivertaa tai lasermerkata, työkalun materiaalista, pakkauksesta tai suojakuoresta riippuen. Lue alta vaiheittaiset ohjeet, miten tilaat työkalut verkosta!

Hinta: Alkaen 0,30 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: