Tekninen T-paita painatuksella

Tekninen T-paita on muutakin kuin mainospaita – teknien t-paita logolla tai yrityksen viestillä on myös toimiva ja moderni työpaita. T-paidat painatuksella ovatkin erittäin yleisiä yritysvaatteita, jotka soveltuvat myös vapaa-aikaan.

Tekninen työpaita

Tekninen T-paita soveltuu mainosti kevyeksi ja hyvin hengittäväksi työpaidaksi. Tekniseenkin T-paitaan voidaan lisätä yrityksen brändin mukainen painatus – logo, palvelun tai tuotteen nimi, tai vaikkapa työntekijän nimikointi jääkiekkopaidan tyyliin. Mahdollisuuksia on paljon.

Näytä lisää

Tekniset T-paidat logolla tai painettuna

Näytetään kaikki 12 tulosta

Tekninen t-paita painatuksella on oiva markkinointityökalu

Tekninen t-paita painatuksella voi olla hyvä markkinointityökalu, erityisesti jos tavoitteena on lisätä yrityksen näkyvyyttä ja brändimielikuvaa. Tekniset t-paidat ovat yleensä valmistettu hengittävästä, kosteutta siirtävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan urheilutapahtumiin, messuille, yritystapahtumiin ja ulkoilmatapahtumiin.

Painatuksen avulla teknisestä t-paidasta voidaan tehdä yrityksen näköinen ja tunnistettava, joka auttaa lisäämään bränditietoisuutta ja muistijälkeä asiakkaiden mielessä. Painatukset voivat olla esimerkiksi yrityksen logo, slogan, tuotekuva, viesti tai mikä tahansa muu suunniteltu grafiikka.

On tärkeää valita oikea painatusmenetelmä ja materiaali, jotta t-paita näyttää laadukkaalta ja kestää pitkään. Useimmat tekniset t-paidat ovat valmistettu polyesteristä, joka vaatii lämpösiirtomenetelmän painatuksen, joka käyttää lämpöä ja painetta siirtämään väriainetta t-paidan kankaalle. Voit kysyä apua Marlean asiakaspalvelusta oikean painatustavat valintaan.

Yksilöi tekninen t-paidat painatuksella

Kun tarpeesi on tekninen t-paita painatuksella, muista että saat kaikki Marlean vaatteet merkattuna. Saat t-paitoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. tekninen t-paita omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas tekninen t-paita luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.