Colleget ja hupparit painatuksella

Colleget ja hupparit verkkokaupasta yrityksesi väreissä, logoilla ja kuvilla
Hupparit ja colleget sopivat erinomaisesti yritystekstiileiksi – kun painatat collegepaitaan tai huppariin yrityksesi logon tai esimerkiksi tuotteen nimen, niitä voi käyttää sekä toimivina, teknisinä työvaatteina, työntekijöiden huomioimisessa tai liikelahjoina.

Hupparit ja colleget painatuksella tai brodeerauksella

Hupparien värivalikoima on erittäin laaja, samoin kuin kokovalikoima. Verkkokaupastamme löytyy kymmeniä eri hupparimalleja, joista on saatavilla vastaavasti kymmeniä eri perusvärejä. Kun hankit työntekijöillesi yrityksesi brändin väriset, yhtenäiset hupparit, yrityskuvasi parantuu työntekijöiden vaatetuksen avulla.

Colleget ovat myös erittäin suosittuja rentoja työvaatteita, jotka soveltuvat myös hieman viileämpiin olosuhteisiin. Kesällä ne toimivat hyvänä työvaatteena kylmemmälläkin kelillä. Myös voimakkaasti ilmastoiduissa toimistoissa, joissa tehdään staattista työtä, tarvitaan pitempää ja lämpimämpää vaatetusta.

Marlean oman tuotteiston lisäksi valikoimassamme on tunnettuja hupparimerkkejä, kuten Craft, Printer ja reilun kaupan sertifioitu Cottover-mallisto.

Katso myös collegehousut ja muut housut täydentämään saumattomasti yrityksen vaatteita.

Näytä enemmän

Brändisi mukaiset colleget ja hupparit verkkokaupasta – tutustu valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 104

Colleget ja hupparit – mallit ja koot

Huppareissa ja collegeissa on varaa valita – malleja on kymmeniä, useissa eri väreissä sekä kokovaihtoehdoissa. Selaa valikoimaamme, ja etsi juuri sinun yrityksellesi sopiva collegepaita tai huppari painatuksella – vetoketjulla tai ilman, taskuilla ja haluamillasi logoilla.

Hupparin materiaali kannattaa valita käyttötarve ja yrityksen periaatteet huomioiden. Monikerroksiset premium-hupparit ja colleget ovat lämpimiä, ihanan pehmeällä fleecellä vuorattuja paksuja vaatteita, jotka pitävät kohtuullisesti jopa tuultakin. Ohuemmat hupparit ovat vastaavasti edullisempia, ja sopivat paremmin vaikkapa sisäkäyttöön työvaatteeksi.

Collegeissa voit valita esimerkiksi puuvillamateriaalin ympäristöystävällisen luokittelun – Cottover -malliston puuvilla on sertifioitua Reilun Kaupan luomupuuvillaa, ja kankaan ominaisuuksia parantava polyesteri on valmistettu kierrätysmateriaalista. Cottover -collegepaitojen hiilijalanjälki onkin merkittävästi tyypillistä collegea pienempi, ja samalla tuet tuotantomaiden eettistä ja kestävää viljelyä sekä vasutullisesti toimivaa vaateteollisuutta.

Huppari tai college – moderni ja rento työvaate

Verkkokauppamme laaja valikoima on myös hyvin edullinen. Kiinteät toimituskulumme mahdollistavat suuremkin tilauksen tekemisen ilman, että kokonaiskulut pääsevät karkaamaan korkeiksi.

Huppari sopii rentoon työympäristöön erittäin hyvin – ohuet hupparit sopivat sisäkäyttöön ja kevyeen ulkotyöhön, kun vastaavasti paksummat premium-hupparit ovat monikäyttöisiä myös ulkotöissä.

Osa verkkokauppamme mallistosta erityisesti painottaa eettisyyttä, alkaen luomupuuvillasta, joka on 100% Reilun Kaupan mukaisesti sertifioitua. Löydät malliston hakusanalla Cottover.

Joissain tuotteissamme on erittäin suuri värivalikoima – joitain huppareita ja collegeja on saatavilla jopa yli viidessätoista värissä. Laaja perusvärien valikoima mahdollistaa brändisi mukaisen vaatteen siten, että siihen voidaan tuotaa laadukas ja erottuva painatus.

Verkkokauppamme mahdollistaa monipuoliset tilausvaihtoehdot. Perusajatus vaatteiden tilauksessa on se, että kun olet valinnut haluamasi vaatemallin ja värin, voit lisätä haluamasi määrän eri kokovaihtoehtoja suoraan ostoskoriin. Tällöin voit toimittaa myös useammalle eri pohjavärille sopivat painoaineistot suoraan oikeiden vaatteiden yhteyteen.

Monipuolinen valikoimamme kattaa useita eri laatuluokkia, vaatemerkkejä ja malleja. Marlean verkkokaupasta saat myös laatumerkit edullisesti ja nopeasti yrityksellesi!


Näin valitset hupparin tai collegen

Marlean laajassa valikoimassa on kymmeniä erimallisia collegeja ja huppareita, joiden ominaisuuksissa ja väreissä on varaa valita. Myös kokovaihtoehtoja löytyy pieni- ja suurikokoisille työntekijöille!

Hinta: Alkaen 15,50 €
Kesto: Valitse haluamasi malli
Varusteet: Kokotaulukko
Työkalut: TeSTI