Mainoslippu lipputankoon omilla mitoilla

Hinta

Alk. Alk. 39,00  / m2

  • Tuotteen minimihinta on 100 euroa alv 0%. Mikäli valitsemasi tuotteen koko jää alle minimihinnan, tuotteen loppuhinta pyöristetään laskulla 100 euroon alv 0%.

    Suunnittelupalvelumme kautta voimme toteuttaa painoaineiston, mikäli sinun ei ole mahdollista tehdä tätä itse. Painovalmiista logotiedostosta (ai, eps tai PDF) tehtynä painoaineiston graafinen työ on alkaen 30€ alv 0%.


Alk. Alk. 39,00  / m2

Omalla mitoituksella tehty mainoslippu on edullinen ja näyttävä tapa tuoda yrityksen brändiä esille. Useiden yritysten ja toimitilojen ulkopuolella on valmiina mainostuskäyttöön sopivia lipputankoja, joita voidaan käyttää yrityksen mainostamiseen ja huomion herättämiseen. Liput ovat kestäviä ja edullisia, ja ne ovatkin samalla halvin tapa kiinnittää esimerkiksi ohi autoilevan asiakkaan huomio koska korkealle nostettuna ne näkyvät kauas.

Tämän mainoslipun lippukangas on kevyt (110 g / m2) ja kestävä ratkaisu, joka sopii mainiosti yrityksille ja tapahtumiin. Kankaan toisella puolella näkyy painatus peilikuvana vaaleampana.

Lipussa on valmiina pikaliittimet, joiden avulla lippu on helppo kiinnittää ja nostaa lipputankoon.

Lähetä tuotteesta tarjouspyyntö

 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kuvaus

Mainosliput – tietoja

Vaakalipun kokoa valittaessa tulisi huomioda, että lipun korkeus olisi vähintään 1/6 lippusalon korkeudesta, jotta lippu liehuu tuulessa ja on näyttävän näköinen. Esimerkiksi yleisiin 8-10 metriä korkeisiin lipputankoihin soveltuvat pienimmillään 1,3 – 1,7 metriä korkeat liput.

Pystylipun toimivin korkeus on 1/3 lipputangon korkeudesta.

Nämä ovat vain suosituksia, sillä lipun lopulliseen kokoon vaikuttavat tekstien ja kuvien asettelu, lipun muoto ym. Mikäli omaan kuva-aineistoon soveltuva lipun muoto askarruttaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme auttaa!