Yliviivaustussit

Yliviivaustussit eli korostuskynät

Mainosta yritystäsi laadukkailla mainoskynillä. Löydät Marleat verkkokaupasta vain osan saatavilla olevista yliviivaustusseista. Jos et löydä haluamaasi yliviivaustussia painatuksella, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Mainoskynä on edelleen kaikkein suosituin liikelahja. Marleasta saat mainoskyniä useissa eri väreissä, useita eri malleja sekä useista eri materiaaleista. Kaikki verkkokaupan mainoskynät saat tarvittaessa tietysti omalla logolla varustettuna.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Yliviivaustussit painatuksella

Yliviivaustussit painatuksella voivat olla hyödyllinen ja näkyvä mainoslahja, sillä ne ovat käytännöllisiä ja tarpeellisia monille ihmisille, kuten opiskelijoille ja toimistotyöntekijöille. Yliviivaustusseja käytetään usein tärkeiden kohtien korostamiseen tai merkitsemiseen, joten ne ovat tarpeellisia monissa eri tilanteissa.

Yliviivaustussit voidaan helposti personoida yrityksen logolla tai nimen painattamisella, mikä lisää yrityksen tunnettuutta ja tunnistettavuutta. Kun valitset yliviivaustusseja mainoslahjaksi, on tärkeää valita laadukkaita tussit, joissa on hyvä musteensyöttö ja joiden kärki ei kuivu helposti.

Yliviivaustusseja on saatavilla eri väreissä, joten voit valita yrityksen brändivärejä vastaavat tussit tai valita eri värisiä tussisettejä, jotka erottuvat ja herättävät huomiota paremmin. Jos tarvitset määrättyä väriä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokonaisuutena yliviivaustussit painatuksella ovat käytännöllinen ja edullinen mainoslahja, joka auttaa lisäämään yrityksen näkyvyyttä ja tunnettuutta sekä tarjoaa vastaanottajalle hyödyllisen ja käytännöllisen tuotteen.