Lyijykynät

Lyijykynät painatuksella tai merkkauksella

Tilaa nyt räätälöidyt lyijykynät painatuksella verkkokaupastamme ja saa ne nopeasti toimitettuna! Erinomainen tapa mainostaa yritystäsi, kouluasi tai tapahtumaasi. Näiden laadukkaiden lyijykynien avulla viestisi leviää tehokkaasti ja tyylikkäästi.

Mainoskynä on edelleen kaikkein suosituin liikelahja. Marleasta saat lyijykyniä useissa eri väreissä, useita eri malleja sekä useista eri materiaaleista. Kaikki verkkokaupan lyijykynät saat tarvittaessa tietysti omalla logolla varustettuna.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Lyijykynät painatuksella nopeasti Marleasta

Ominaisuudet:

  • Laadukas materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta puusta ja grafiitista, joka takaa kestävyyden ja miellyttävän kirjoituskokemuksen.
  • Räätälöitävä painatus: Voit valita haluamasi tekstin, logon tai kuvan, joka painetaan kynän varteen. Tarjoamme monia eri fontti- ja väriyhdistelmiä, jotta saat juuri toivomasi ilmeen.
  • Pikatoimitus: Takaamme nopean toimituksen, jotta saat räätälöidyt lyijykynät ajoissa tapahtumaasi, messuille tai muuhun tarkoitukseen.
  • Määräalennukset: Saat houkuttelevia alennuksia, kun tilaat suuremman määrän lyijykyniä kerralla. Mitä enemmän tilaat, sitä enemmän säästät!
  • Ympäristöystävällisyys: Lyijykynät on valmistettu vastuullisesti hankitusta puusta ja ne ovat kierrätettäviä.

Tilaa nyt räätälöidyt lyijykynät painatuksella nopeasti toimitettuna ja tee vaikutus asiakkaisiin, oppilaisiin tai tapahtumavieraasiin! Nämä laadukkaat lyijykynät ovat erinomainen ja edullinen mainoslahja, joka sopii monenlaiseen käyttöön.

Yksilöi lyijykynä omalla painatuksella

Kun tarpeesi on lyijykynä logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean mainoskynät merkattuna. Saat lyijykyniin yrityskohtaiset painatukset, merkit tai laser merkinnät edullisesti ja nopeasti. Lyijykynä omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas lyijykynä luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.