Mainoskyltit Re-board

Hinta

Alk. Alk. 55,00  alv 0% / m2

  Poista valinta

  Tuotteen minimihinta on 100 euroa alv 0%. Mikäli valitsemasi tuotteen koko jää alle minimihinnan, tuotteen loppuhinta pyöristetään laskulla 100 euroon alv 0%.

  Painoaineisto

  Suunnittelupalvelumme kautta voimme toteuttaa painoaineiston, mikäli sinun ei ole mahdollista tehdä tätä itse. Painovalmiista logotiedostosta (ai, eps tai PDF) tehtynä painoaineiston graafinen työ on alkaen 30€ alv 0%.


  Valitse tästä suojaava laminointi


  Lisää tuotekohtainen huomiosi tähän halutessasi.

Alk. Alk. 55,00  alv 0% / m2

Mainoskyltti Re-board on ekologinen, suoraan painettava kevytlevy, joka on valmistettu täysin kierrätettävästä kartongista. Kennorakenteinen, erittäin luja kartonkirunko on pinnoitettu valkoisella kartongilla, johon voidaan painaa suoraan haluamasi grafiikka. Re-board kyltit voidaan painaa myös kaksipuoleisena, koska sen molemmat pinnat ovat samanlaisia. Voit valita valkoisen tai ruskean sisuksen.

Re-board soveltuu erinomaisesti esimerkiksi molemmin puolin tulostettuihin messuseiniin, katosta tai kiskosta roikkuviin mainoksiin ja erilaisiin seinälevyihin, jolloin ne voidaan kiinnittää kiskoilla tai suora-asennuksena. Re-board soveltuu parhaiten sisäkäyttöön. Mainoskylttiin voi tilata erikseen esimerkiksi lialta suojaavan laminoinnin. Laminoinnin ja reunojen suojaamisen avulla, mainoskyltti kestää rajoitetusti myös kosteutta.

Lähetä tuotteesta tarjouspyyntö

 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kuvaus

Mainoskyltti Re-board – tietoja

Re-board levy on niin vahvaa, että siitä voidaan tehdä esimerkiksi messukalusteita – normaalien mainoskylttien ja seinäkkeiden lisäksi Re-board -materiaalista voidaan luoda myös muita kuin levymäisiä muotoja. Se voidaan leikata haluttuun muotoon, ja levyjä voidaan halutessa myös liimata toisiinsa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Ulkokäyttöön soveltuu paremmin muovi– ja metallipohjaiset mainoskylttien materiaalit. Sisustuskäyttöön soveltuvia seinämainostuotteita ovat ekologisen re-board -materiaalin lisäksi esimerkiksi kaikua ja melua vaimentavat, painettavat akustiikkalevyt.

Esimerkki käyttökohteita re-board levylle:

Tekniset tiedot:

Nimi Sisuksen väri Levyn paksuus mm Levyn koko mm
Mainoskyltit Re-board Valkoinen 16 1600 x 3200 1600 x 2400
Mainoskyltit Re-board Ruskea 16 1520 x 3200