Pahvihahmot Re-board

Alk. 50,00  alv 0% / m2

Pahvihahmo muotoon leikattuna on näyttävä ja ekologinen mainos, joka on valmistettu täysin kierrätettävästä kartongista. Re-board -pahvilevyn kennorakenteinen, erittäin luja kartonkirunko on pinnoitettu valkoisella kartongilla. Re-board -pahvihahmoon painetaan haluamasi grafiikka suoraan itse levyn pintaan, jolloin väritoisto ja painatuksen laatu ovat erinomaisia. Pahvihahmot voidaan painaa myös kaksipuoleisena, koska sen molemmat pinnat ovat samanlaisia. Voit myös valita pahvihahmolle valkoisen tai ruskean sisuksen.

Pahvihahmo / pahvifiguuri voi olla aidon kokoinen, näyttävä mainos jonka voit laittaa esille myyntitilaan tai liikkeesi oven eteen houkuttelemaan asiakkaita. Voit myös painaa logosi muotoon leikatuksi pahvihahmoksi, ja ripustaa sen seinälle tai vaikka kattoon. Teemme pahvihahmot omalla jalalla yksi- tai kaksipuoleisena asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huom! Pahvihahmot ovat aina räätälöityjä tuotteita – pyydä tarjous!

Tee tuotteen valinnat

Alk. 50,00  alv 0% / m2

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Pahvihahmot Re-board -levystä – tietoja

Mainoshahmojen yleisimpiä käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi vaalitapahtumat, messut, promotilaisuudet tai perinteinen myymälätilan tuotemainonta. Pahvihahmon muotoa ei ole rajoitettu, mutta hyvin ohuita elementtejä kannattaa välttää koska ne voivat murtua käytössä. Pahvihahmon hintaan vaikuttaa lähinnä koko, kaksipuolisuus ja valinnainen laminointi – pahvihahmon hintaan sisältyy aina täysväripainatus. Pahvihahmo omalla kuvalla on varma mainostuote messuille tai tapahtumiin!

Nämä pahvihahmot omalla kuvalla soveltuvat parhaiten sisäkäyttöön. Painovärit ovat UV-suojattuja, joten ne sopivat hyvin myös näyteikkunoihin joihin paistaa aurinko. Pahvihahmon laminointi pidentää hahmon käyttöikää ja helpottaa sen puhdistamista, joten se on pitempiaikaiseen pahvihahmon käyttöön erittäin suositeltava vaihtoehto. Laminoinnin ja reunojen suojaamisen avulla, mainoshahmo kestää rajoitetusti myös kosteutta, mutta se kannattaa ottaa aina yöksi sisään kuivumaan.

Kerro meille ideasi pahvihahmosta, niin laskemme sen perusteella sinulle tarjouksen! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!