Pahvihahmot Re-board

Alk. 50,00  alv 0% / m2

Pahvihahmo on ekologinen tuote, joka on valmistettu täysin kierrätettävästä kartongista. Kennorakenteinen, erittäin luja kartonkirunko on pinnoitettu valkoisella kartongilla, johon voidaan painaa suoraan haluamasi grafiikka. Pahvihahmot voidaan painaa myös kaksipuoleisena, koska sen molemmat pinnat ovat samanlaisia. Voit valita valkoisen tai ruskean sisuksen.

Aseta pahvihahmo / -figuuri esille myyntitilaan aidossa koossa, painata logosi kartongille ja ripusta se muotoon leikattuna kattoon tai aseta pahvihahmo liikkeesi oven eteen houkuttelemaan asiakkaita. Teemme pahvihahmot omalla jalalla yksi- tai kaksipuoleisena toiveiden mukaisesti.

Tee tuotteen valinnat

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

  • Tuotteen minimihinta on 10 euroa alv 0%. Mikäli valitsemasi tuotteen koko jää alle minimihinnan, tuotteen loppuhinta pyöristetään laskulla 100 euroon alv 0%.

    Painoaineisto

    Suunnittelupalvelumme kautta voimme toteuttaa painoaineiston, mikäli sinun ei ole mahdollista tehdä tätä itse. Painovalmiista logotiedostosta (ai, eps tai PDF) tehtynä painoaineiston graafinen työ on alkaen 30€ alv 0%.


    Valitse tästä suojaava laminointi


    Lisää tuotekohtainen huomiosi tähän halutessasi.

Alk. 50,00  alv 0% / m2

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Pahvihahmot Re-board -levystä – tietoja

Mainoshahmojen yleisimpiä käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi vaalitapahtumat, messut, promotilaisuudet tai perinteinen myymälätilan tuotemainonta. Pahvihahmon hintaan vaikuttaa sen materiaali sekä koko. Pahvihahmo omalla kuvalla on varma mainostuote messuille tai tapahtumiin!

Nämä pahvihahmot omalla kuvalla soveltuu parhaiten sisäkäyttöön. Pahvihahmoon voi tilata myös netistä erikseen esimerkiksi lialta suojaavan laminoinnin. Laminoinnin ja reunojen suojaamisen avulla, mainoshahmo kestää rajoitetusti myös kosteutta.

Kerro meille ideasi sinun pahvihahmosta, niin laskemme sen perusteella sinulle tarjouksen!. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Väri

Valkoinen, Ruskea

Ruskea

Ruskea 16mm

Valkoinen

Valkoinen 16mm