Muumi Srixon Soft Feel

47,50 51,50 

Muumi Srixon Soft Feel -golfpallot toimitetaan Muumi Sleevillä päällystettyinä sekä pallot haluamallasi hahmolla painettuina ja sleeviin merkattuna.

Tuotteet on saatavilla seuraavilla hahmoilla: Muumiperhe, Pikku Myy, Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Niskuneiti, Nuuskamuikkunen ja Mörkö. Muumipakkaukseen on selkeästi merkattu millä hahmolla pallot painettu.

Minimitilausmäärä 10 pakettia (120 muumihahmolla varustettua golfpalloa)

Tee tuotteen valinnat

51,50 

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen. Tutustu myös painatushinnastoon! (painatushinnasto ei koske lippiksiä, pipoja tai laukkuja)

47,50 51,50 

Tuotemäärä Alennus Hinta / kpl
50 - 99 3% 50,00 
100+ 8% 47,50 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Nimensä mukaisesti Soft Feel tarjoaa pehmeää tuntumaa, vaikka onkin niin sanottu distance-pallo. Matala kompressio (71) auttaa pallon pitkälle hitaammallakin mailanpäännopeudella. Se myös auttaa pitämään pallon linjassa eli vähentää sivukierteitä jonkin verran. Paras etu pallosta saadaan, kun mailanpään nopeus on alle 90 mailia tunnissa. Ionomer-kuori tuntuu kädessä kovalta, mutta toimii lähipelissä kuitenkin hienosti.

Toimitetaan 12 pallon paketeissa.