A-teline puinen liitutaulu S

40,00  alv 0% alv 0%

Pieni A-teline liitutaululla ja puisella rungolla on kätevä katumainos, joka soveltuu erinomaisesti sisätiloihin ja hyvällä säällä myös ulos. Huom! Tälle taululle ei voi kirjoittaa perinteisillä liiduilla, vaan taulun kanssa tulee käyttää liitutaulutusseja (tilattavissa erikseen). Liitutaulun koko on 44 x 66 cm ja se on molemmilla puolilla A-telinettä.

Tee tuotteen valinnat

40,00  alv 0% alv 0%

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

A-teline puinen liitutaulu S – tekniset tiedot ja mitat

Kirjoituspinta on kestävää melamiinia, pyyhi taulu puhtaaksi teksteistä kostealla liinalla.

Voit kirjoittaa tauluun liituhuopakynillä, huomioithan että tuote ei sovellu tavallisille liiduille.

Nimi Koko Liitutaulun koko Profiilin leveys Paino
A-teline puinen liitutaulu S 51 x 90 cm 44 x 66 cm 3,5 cm 3,5 kg

Tilaa tästä linkistä liitutaululle soveltuvat liitutaulutussit.

Esimerkkejä käyttökohteista

Alumiinirunkoinen A-standy on tyypillisesti ravintoloiden, terassien ja baarien katumainos. Sillä saadaan kiinnitettyä helposti ohi kulkevan asiakkaan mielenkiinto, ja julkisteen helpon vaihdettavuuden ansiosta A-telineellä voidaan ilmoittaa vaikka aukioloajat, päivän lounas tai happy hour -aikataulut.

Marlean valikoman katustandyt ovat erittäin laadukkaita mainostelineitä, jotka kestävät siistinä pitkään ja mahdollistavat toistuvan kokoontaittamisen ja avaamisen. Mainosteline on helppo puhdistaa koska se kestää hyvin erilaisia pesuaineita. Tyypillinen katumainos kannetaan aamulla ulos jalkakäytävälle, ja tällöin sen keveys, siirreltävyys ja pystytettävyys ovat tärkeä ominaisuus. Puurunkoinen A-teline on moderni ja kustannustehokas tapa markkinoida katukuvassa.