Roll up Mini A4

Hinta

Alk. 32,00 

  • Painoaineisto

    Suunnittelupalvelumme kautta voimme toteuttaa painoaineiston, mikäli sinun ei ole mahdollista tehdä tätä itse. Painovalmiista logotiedostosta (ai, eps tai PDF) tehtynä painoaineiston graafinen työ on alkaen 30€ alv 0%.

    Lisää tuotekohtainen huomiosi tähän halutessasi.

Alk. 32,00 

A4-kokoinen Roll up mini on iIhanteellinen pöytämainoksena tai mainoslahjana. Erittäin kevyt ja helppo pystyttää. Mini-roll-up kulkee helposti mukana ja on sympaattinen huomion herättäjä!

Tämä minikokoinen A4 roll up -banneri on kätevä ja monipuolinen markkinointityökalu, joka sopii mainiosti moneen tilanteeseen. Sen kätevä A4 koko tekee siitä helpon sijoittaa mihin tahansa, oli kyseessä sitten myymälä, messuosasto tai muu tilaisuus.

Pienikokoinen roll up -banneri on helppo koota ja kuljettaa mukana, joten voit käyttää sitä missä tahansa tarvitsetkin. Korkealaatuinen painatus ja kestävä materiaali takaavat, että banneri kestää pitkään käytössäsi ja säilyttää kirkkaat värit.

Tämän minikokoisen roll up -bannerin avulla voit tuoda esille tärkeimmät tuotteet, palvelut tai kampanjat selkeällä ja huomiota herättävällä tavalla. Se on erinomainen tapa tehdä markkinointiviestistäsi näyttävä ja ammattimainen, jotta voit erottua kilpailijoista ja houkutella asiakkaita luoksesi!

Lähetä tuotteesta tarjouspyyntö

 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kuvaus

Ominaisuudet – Roll Up mini A4

  • Korkealaatuinen painatus laadukkaalle roll-up filmille
  • Valoa läpikuultamaton kuvavuota
  • Itsekiinnittyvä yläkisko
  • Kaksiosainen tukitanko

Voit ladata aineistopohjan tästä!

Tekniset tiedot – Roll up Mini A4 21 x 29,7 cm

Roll up Miniä on saatavilla kahdessa eri koossa. Alla olevassa taulukossa myös suora linkki toiseen kokoon.

Nimi Koko Syvyys Painatusala Paino
Roll up Mini A4 24,6 x 33,5 cm 8,2 cm 21 x 29,7 cm 0,25 kg
Roll up Mini A3 33 x 44 cm 8,2 cm 30,2 x 42 cm 0,3 kg