Esitetelineet sisä- ja ulkokäyttöön

Moneen käyttöön soveltuvat esitetelineet nyt suoraan messutarvikkeiden verkkokaupasta! Marlean tyylikkäät, kokoontaittuvat esitetelineet soveltuvat esimerkiksi toimistoon, asiakaspalvelupisteisiin, tapahtumiin ja messuille.

Haitarimallin kokoontaittuva esiteteline lattialle

Modernit esitetelineet ovat kevyitä, mutta silti tukevasta alumiinirungosta koostuvia, edustavia hyllyköitä. Ne taittuvat pieneen tilaan suoraan omaan kantolaukkuunsa. Marlean valikoimaan on valittu ainoastaan laadukkaimmat telineet, mutta hinta on silti pystytty pitämään alhaisena.

Lattialla seisovat esitetelineet

Esiteteline lattialle omalla jalallaan pystyssä pysyvä esiteteline on erittäin kätevä tuote mainostamiseen, koska siinä oleva esite on helppo vaihtaa. Sopivalla korkeudella varustettu esiteteline mahdollistaa helpon asiakkaan opastamisen, esimerkiksi siirtymään oikeaan jonoon tai muuten keräämään huomiota. Lattialla olevat esitetelineellä on myös helppo tuoda esille vaikkapa päivän erikoisuuksia tai antaa lisätietoja kohteesta. Erityisen suosittuja esitetelineet ovat museoissa ja taidenäytteilyissä, koska niiden viimeistelty ulkoasu tarjoaa huolitellun ja tyylikkään ilmiasun arvokkaaseenkin ympäristöön.

Esiteteline messuosaston osana

Esiteteline täydentää hienosti messuosastoa, jonka muina elementteinä tyypillisesti toimii mm. roll-up, messuseinä ja messupöytä. Kun yhdistät kokonaisuuten näyttävän mainosmaton (toiselta nimeltään logomatto) sekä osaston seinille ripustettavat mainoskyltit ja banderollit, saat luotua erittäin näyttävän kokonaisuuden joka on samalla monikäyttöinen – lähes kaikkia messuosaston elementtejä voi käyttää myös toimistoissa tai näyteikkunoissa.

Näytä lisää

Esitetelineet edullisesti verkkokaupasta – Osta esiteteline!

Näytetään kaikki 5 tulosta

Kokoontaittuva esiteteline on suosittu messukaluste

Helposti kokoontaittuva, omassa kuljetuslaukussaan mukana kulkeva esiteteline on erittäin suosittu messukaluste, jolla saat yrityksesi esitteet helposti ja näyttävästi esille. Esitetelineiden yleisimmät koot on tarkoitettu A5, A4 tai A3 kokoisille esitteille.

Esiteteline pöydälle

Pöydälle sijoitettava esiteteline on tyypillisesti lattiamallia kevytrakenteisempi, yksinkertainen teline josta asiakas voi poimia haluamansa esitteen. Ne ovat suosittuja myös messuosastoilla ja asiakaspalvelupisteillä, sekä yleiseen mainostustarpeeseen. Pöytämallin esitetelineet ovat edullisia ja yleisiä tuotteita, joita on saatavilla eri kokoisille esitteille, yleisimmän ollessa A4 esiteteline.

Esiteteline seinälle

Seinälle sijoitettava esiteteline on yleensä metallinen tai muovinen teline, jossa esitteet ovat hyvin esillä ja josta esitteitä on helppo poimia mukaansa. Seinämallin esitetelineet ovat lähes poikkeuksetta A4-kokoisia, jolloin niitä voidaan käyttää myös esim. aikakauslehtien esillepanossa.

Nykyaikaiset esitetelineet ovat alumiinirunkoisia, koska tukeva alumiiniprofiili on sekä näyttävää että kevyttä. Aiemmin teräs oli suosittu materiaali, mutta teräsrunkoiset ja teräshyllyiset esitetelineet olivat selvästi painavampia.

Esitetelineet ovat yleensä tarkoitettu sisätiloihin, ja ulos tarkoitetuissa esitetelineissä tulee olla esimerkiksi esitteitä kiinni pitäviä ominaisuuksia. Ulkokäyttöön tarkoitettuja esitetelineitä kysytään erittäin harvoin, mutta niitä on kuitenkin saatavilla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


Kuinka ostan esitetelineen?

Esitetelineen ostaminen Marlean verkkokaupasta on erittäin helppoa! Voit valita haluamasi telineen, lisätä sen ostoskoriin ja saat laskun sähköpostiin tai verkkolaskuna. Lue alta vaiheittaiset ohjeet!

Hinta: Alk. 114 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Esitteet
Työkalut: