Esitetelineet sisä- ja ulkokäyttöön

Moneen käyttöön soveltuvat esitetelineet nyt suoraan messutarvikkeiden verkkokaupasta! Marlean tyylikkäät, kokoontaittuvat esitetelineet soveltuvat esimerkiksi toimistoon, asiakaspalvelupisteisiin, tapahtumiin ja messuille.

Haitarimallin kokoontaittuva esiteteline

Modernit esitetelineet ovat kevyitä, mutta silti tukevasta alumiinirungosta koostuvia, edustavia hyllyköitä. Ne taittuvat pieneen tilaan suoraan omaan kantolaukkuunsa. Marlean valikoimaan on valittu ainoastaan laadukkaimmat telineet, mutta hinta on silti pystytty pitämään alhaisena.

Näytä lisää

Esiteteline edullisesti verkkokaupasta – tutustu valikoimaan!

Näytetään kaikki 5 tulosta

Kokoontaittuva esiteteline on suosittu messukaluste

Helposti kokoontaittuva, omassa kuljetuslaukussaan mukana kulkeva esiteteline on erittäin suosittu messukaluste, jolla saat yrityksesi esitteet helposti ja näyttävästi esille. Esitetelineiden yleisimmät koot on tarkoitettu A5, A4 tai A3 kokoisille esitteille.

Nykyaikaiset esitetelineet ovat alumiinirunkoisia, koska tukeva alumiiniprofiili on sekä näyttävää että kevyttä. Aiemmin teräs oli suosittu materiaali, mutta teräsrunkoiset ja teräshyllyiset esitetelineet olivat selvästi painavampia.

Esitetelineet ovat yleensä tarkoitettu sisätiloihin, ja ulos tarkoitetuissa esitetelineissä tulee olla esimerkiksi esitteitä kiinni pitäviä ominaisuuksia. Ulkokäyttöön tarkoitettuja esitetelineitä kysytään erittäin harvoin, mutta niitä on kuitenkin saatavilla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


Kuinka ostan esitetelineen?

Esitetelineen ostaminen Marlean verkkokaupasta on erittäin helppoa! Voit valita haluamasi telineen, lisätä sen ostoskoriin ja saat laskun sähköpostiin tai verkkolaskuna. Lue alta vaiheittaiset ohjeet!

Hinta: Alk. 114 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Esitteet
Työkalut: