Mainosteline lattiamalli A4

71,00  alv 0%

Lattiamallinen mainosteline on käytännöllinen ja tyylikäs sisämainosteline, joka on saatavilla A4 tai A3 koossa. Sen mainos on erittäin helposti vaihdettavissa snap-kehysten ansiosta. Mainos tulee muovisen suojakalvon alle, joten voit käyttää mainostelinettä myös sisäänkäyntien luona, aulatiloissa tai muissa vähätuulisissa tiloissa.

Tee tuotteen valinnat

71,00  alv 0%

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Mainosteline lattiamalli – tekniset tiedot

  • Materiaali: Tukeva ja kestävä, maalattu teräsjalusta ja jalka
  • Kehyksen materiaali: Alumiini
  • Kokovaihtoehdot: A3 ja A4
  • Suunta: Käännettävä pysty- tai vaakasuunta
  • Suojaus: UV-valolta ja kosteudelta suojaava muovikalvo

Alla olevassa taulukossa linkki myös toiseen kokoon.

Nimi Leveys Korkeus Syvyys Grafiikka Paino
Mainosteline lattiamalli A4 24,5 cm 100,5 cm 32,6 cm 19×27,7 cm 2,2 kg
Mainosteline lattiamalli A3 24,5 cm 107,5 cm 32,6 cm 27,8×39,8 cm 3,5 kg

Voit tilata meiltä tilata myös telineeseen soveltuvan, erittäin kirkasvärisen ja kestävän tulostetun grafiikan PVC 440g / m2 kankaalla, joka soveltuu erinomaisesti myös ulkokäyttöön ja näyteikkunoihin, joissa tavanomainen tuloste haalistuisi nopeasti. Jos tarvitset pelkän uuden grafiikan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme / myynti@marlea.fi

Voit vaihtaa lattiamainostelineen julisteen tai mainoksen erittäin nopeasti – käännä kehykset auki, irrota suojaava muovikalvo ja aseta uusi juliste kehyksiin.

Tyylikäs lattimainosteline toimii mainostamisen lisäksi myös opasteena – esimerkiksi vastaanottoaulassa, asiakastiloissa, tuulikaapeissa tai ravintolassa. Helposti siirreltävänä ja vakiokokoisillä tulosteilla toimivana, mainosteline taipuu monenlaiseen käyttöön. Mainostelineen hillitty muotoilu soveltuu myös museoihin, taidenäyttelyihin ja muihin opastetarkoituksiin, jossa telineen täytyy olla sekä tyylikäs että riittävän huomaamaton.

Katso myös muut ulkomainostelineet ja mainoskyltit!