Teltat

Messu- ja näyttelyteltat eli pop-up -katokset ovat monikäyttöisiä katoksia sisä- ja ulkokäyttöön
Yrityksen brändin mukaiseksi painatettu, helpoti ja nopeasti pystytettävä pop-up -teltta on monipuolinen katos, joka suojaa sateelta ja auringonpaisteelta. Marlean verkkokaupan pop-up -teltat ja katokset ovat erittäin laadukkaita, alumiinirunkoisia ja kevyitä katoksia, jotka ovat lisäksi paloturvallisia – ne soveltuvat myös kaikkiin sisätiloihin.

Pop-up -katoksen pystytys ja purkaminen

Pop-up -teltan pystytys on erittän helppoa – katosrungon mekanismi taittuu pieneen tilaan, ja avatessa katos lukittuu automaattisesti oikeaan muotoonsa. Katoksen katto on kiinteä osa runkoa joka laskostuu runkoputkien sisään purettaessa. Kangasseinät ovat irralliset, jolloin voit asentaa haluamasi määrän seiniä näyttelytelttaan – niitä voi myös yhdistää suuriksi ja näyttäviksi kokonaisuuksiksi.

Marlean verkkokaupan telttakankaat ovat täysin vedenpitäviä – kangas on tyypillisesti 500D PVC polyesteriä, joka on samalla paloturvallinen ja helposti puhdistettava, likaa hylkivä materiaali.

Näytä enemmän

Pop-up -katokset – näyttelyteltat edullisesti verkkokaupasta – tuo brändisi esiin!

Näytetään kaikki 6 tulosta

Näytetään kaikki 6 tulosta

Näyttelyteltat: Koot, mallit ja lisävarusteet

Marlean Pop-up -näyttelykatoksia on saatavissa useassa eri koossa, ja ne on helppo yhdistää toisiinsa esimerkiksi seinien avulla. Tällöin saat muodostettua tarvittaessa myös todella suuren ja näyttävän kokonaisuuden.

Perusmallit lähtevät 3×3 -metrisestä mallista. Kolme metriä syviä katoksia saat myös 4,5 ja 6 -metriä leveinä. Kaikki kolme metriä syvät mallit ovat yhteensopivia keskenään, jolloin ne on helppo liittää toisiinsa, ja niihin käy samat seinämateriaalit, jotka kiinnitetään toisiinsa vetoketjuilla. Etuseinän avulla näyttelyteltta on helppo myös sulkea ja jopa lukita – tällöin voit säilyttää esimerkiksi messupöydät, Roll-upit ja banderollit helposti säältä suojattuna yön yli telttakatoksen sisällä.

Suuremmat katokset ovat neljä metriä syviä, ja niitä on saatavissa 4x4m, 4x6m sekä erittäin suuressa 4×8 metrin koossa. Suurimman katoksen alle saat rakennettua todella avaran ja näyttävän näyttelyosaston tai myyntitiskin sisälle tai ulkokäyttöön. Voit myös laajentaa helposti osastoasi teltan ulkopuolelle, erityisesti jos valitset telttaan riittävästi seiniä niin että saat sen kokonaan kiinni. Tällöin terassipöydät, esitetelineet, palvelutiskit, messuseinät ja muut kalusteet on helppo sulkea teltan sisälle seuraavaa päivää odottamaan.

Nopeasti pystytettävä näyttelyteltta on näyttävä tapa tuoda yrityksen brändiä esille

Marlean verkkokaupan näyttelyteltat on saatavilla kahdella painatustavalla: Edullisempi termopaino soveltuu hyvin logojen ja tekstien painatukseen teltan otsakankaaseen tai seinäkankaisiin. Useat eri teltan perusvärit takaavat sen, että saat teltasta helposti yrityksesi brändin näköisen, ja saat logosi ja viestisi erottumaan tyylikkäästi.

Digipainatus mahdollistaa koko teltan ja kaikkien kankaiden painatuksen – saat siis painatettua teltastasi aivan juuri sen värisen ja näköisen kuin haluat! Ympäripainatettu teltta mahdollistaa todella näyttävän ja huolitellun messu- tai näyttelyosaston. Digipainetussa teltassa on kirkkaat ja säätä hyvin kestävät värit, hyvä painatustarkkuus ja erittäin korkea painatuksen laatu. Digipainatuksen tuotantoaika on termopainatusta jonkun verran pidempi – aikaa tilaukselle on hyvä varata noin kuukausi.

Pop-up -katos ulkokäyttöön

Kaikki verkkokauppamme pop-up -teltat soveltuvat hyvin ulkokäyttöön. Kankaat ovat täysin vedenpitäviä, ja vetoketjuilla toisiinsa kiinnitetyt seinät pysyvät paikallaan tiiviinä kovassakin tuulessa tai sateessa.

Katoksen kiinnittämiseksi, katoksen mukana tulee aina maapiikit sekä tukinarut, joilla saat ankkuroitua katoksesi tiukasti kiinni. Lisävarusteena on saatavilla myös katoksen jalkoihin sopivat painot – 35 cm halkaisijaiset metalli- tai betonipainot jotka painavat 15 kg / kpl. Ne takaavat teltan tukevuuden niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Kaikki Marlean laadukkaat pop-up -katokset ja teltat ovat erittäin vesitiiviitä. Ne on valmistettu 500D PVC polyesteristä, kaikki saumat on tuplaompeleella, ja ne on lisäksi prässättyjä. Tällöin saumat ovat erittäin tiiviit ja vahvat.

Näyttelyteltan sulkeminen on helppoa, jos olet valinnut varusteeksi kaikki teltan seinät. Seinät kiinnittyvät toisiinsa tiukasti vetoketjuilla, ja katokseen tarranauhalla. Kireäksi täysin sulkeutuva näyttelyteltta on vesitiivis katos, jossa on helppo säilyttää esimerkiksi erilaisten tapahtumien materiaalia, pöytiä, tuoleja, banderolleja ja beach flageja.

Voit valita näyttelyteltallesi kaksi eri painatusvaihtoehtoa. Edullisempi termopaino on hyvä ja toimiva tapa painattaa telttakatokseen ja sen seiniin logoja ja tekstejä. Yhdistettynä teltan monipuolisiin perusväreihin, saat muodostettua teltasta brändisi mukaisen.

Digipaino mahdollistaa teltan jokaisen kankaan ympäripainatuksen – niin katon, otsalautojen kuin seinienkin! Tällöin voit laatia juuri sen värisen ja näköisen teltan yrityksesi brändin esilletuomiseen!

Kaikkien näyttelytelttojen ja katosten mukana tulee maapiikit ja kiinnitysköydet, joilla voit ankkuroida katoksen tiukasti maaperään. Kovalla alustalla kuten asfaltilla, suosittelemme ostamaan lisävarusteiksi telttaan sopivat jalkapainot, joita on saatavilla betonista tai metallista valmistettuina. Ne painavat 15 kg / kpl, ja halkaisija on 30 cm.

Marlean laadukkaiden katosten runkomateriaalina toimii kuusikulmainen alumiiniprofiili. Alumiininen runko on erittäin kestävä mutta silti kevyt – suurempaakin telttaa pystyy kantamaan ja pystyttämään jopa yksin, vaikka kahdella henkilöllä se onkin selvästi helpompaa.


Kuinka ostat näyttelyteltan?

Näyttelyteltan ostaminen Marlean verkkokaupasta on erittäin helppoa. Tuotevalikoimassamme on kolme- ja neljä metriä syviä telttoja ja katoksia, joista voit hankkia haluamasi leveyden. Voit lisäksi valita haluamasi seinien määrän, lisävarusteet, ja lähettää verkkokaupan avulla meille samalla katoksen ja seinien painoaineistot.

Hinta: Alkaen 640 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Jalkapainot, lisäseinät
Työkalut: