Roll Upit

Paranna näkyvyyttäsi helposti kokoonrullautuvalla ja kevyesti mukana kuljetettavalla roll upilla.
Mainosten ja messujen kestosuosikki roll up on rullattava banneriteline, joka on kevyt kantaa mukana ja jonka saa laitettua esille hetkessä. Roll upin voi helposti antaa vaikka yksittäisen myyntiedustajan matkaan – sen avulla saa luotua silmänräpäyksessä yrityksen brändiä henkivän tunnelman tilaan kuin tilaan.

Roll-up on nopea ja kevyt mainoselementti

Roll-up on myös erittäin nopea purkaa – kuvavuota rullautuu omaan koteloonsa. Kotelo mahtuu hyvin pieneenkin tilaan, joten säilytys sujuu näppärästi. Roll up – mainosteline on kestävä, laadukas ja edullinen tapa yrityksen viestin välittämiseen.

Roll-up ei tyypillisesti sovellu tuulisiin olosuhteisiin; ulkokäyttöön tarvitaan järeämpiä banderolleja, tai kevyitä, tuulen suuntaan kääntyviä beach flageja / rantalippuja.

Roll up on kustannustehokas vaihtoehto markkinoida messuilla, tilaisuuksissa ja liiketiloissa. Se toimii myös tarvittaessa tilanjakajana ja liikenteen ohjaajana. Roll-up -mainoksen saa teetettyä lyhyelläkin varoitusajalla, joten se on hyvä valinta etenkin silloin kun visuaalisen mainonnan tarve on kiireellinen.

Näytä enemmän

Roll-up -telineet edullisesti verkkokaupasta – anna brändisi näkyä!

Näytetään kaikki 6 tulosta

Näytetään kaikki 6 tulosta

Roll-up: eri koot ja mallit

Roll up -telineiden ja mainosten valikoima on laaja ja roll-upeja saa yleisimpien ja suosituimpien kokojen lisäksi valmistettua myös omien mittatoiveiden mukaan. Materiaali kannattaa valita käyttötarve huomioiden – onko kyse yhteen tilaisuuteen tarvittavasta kevyestä roll-upista vai pitääkö sen kestää aikaa, käyttöä ja satoja pystytyskertoja. Laadukas roll up kestää helposti vuosia, ja vuotakankaan vaihtamalla voit päivittää edelleen toimivan roll-up -rungon tähän päivään.

Roll upeja valmistetaan niin sisä kuin ulkotiloihinkin. Jos olet hankkimassa roll upia pitkäaikaisempaan käyttöön, kartoita kaikki käyttötilanteet, joissa roll up mainosta voisi mahdollisesti tarvita. Näin osaat valita oikeat materiaalit roll-upin painatusta varten. Ulkotiloissa kankaan pitää kestää sääoloja ja jalustan tulee olla vakaampi.

Helposti pystytettävällä roll-upilla on helppo erottua tapahtumissa ja myyntitilanteissa

Tyylikkäät roll up – banderollit ovat erinomainen tapa tulla huomatuksi messuilla, konferensseissa, kauppakeskuksessa tai missä tahansa muussa tapahtumassa. Nopeasti pystytettävät edulliset roll up -banderollit toimitetaan yleensä valmiiksi asennettuna kaikilla tarvittavilla osilla: toimitukseen sisältyvät jalusta, banderolli ja säilytyskotelo. Voit halutessasi tilata roll-upin myös ilman jalustaa tai säilytyskoteloa, eli pelkän uuden grafiikavuodan tai varaosia.Laajasta roll up valikoimasta voit etsiä eri tilaisuuksiin, juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivat mainosbanderollit. 

Kaikki valikoimistamme löytyvät roll-up -bannerit ovat laadukkaita ja suunniteltu pitkäaikaista käyttöä varten. Niiden avulla kiinnität huomion brändiisi helposti ja nopeasti.

Roll Up-telineet jokaiseen kohteeseen

Marlean verkkokauppa roll-up -tuotteille on erittäin kilpailukykyinen hinnaltaan. Toimitusnopeutemme sekä kokonaistoimituskulut ovat myös erittäin edulliset – olipa tilausmääräsi 1 tai vaikka 300 roll-upia!

Roll-upin hinta riippuu kiinnitysmekanismista, kuvavuodan materiaalista ja mitoista. Marlean Roll-upit sisältävät tyypillisesti:

  • tukeva alumiinirunko
  • Vuota painatuksella
  • pehmustettu vetoketjullinen kantokassi

Kaikki verkkokaupassamme myytävät roll-upit ovat paloturvallisia – ne on valmistettu määräykset täyttävästä materiaalista.

Roll-upejamme on mahdollista painaa myös kaksipuolisina, jolloin ne toimivat hyvin esimerkiksi tilanjakajana monesta suunnasta katsottuna.

Materiaalin ja käyttötilanteen mukaan kannattaa kiinnittää huomiota myös roll-upin viestiin. Mainostilaa ei kannata täyttää liialla tekstillä, vaan tehokkaampaa on kitetyttää viesti selkeäksi ja ytimekkääksi. Roll-upissa kannattaa käyttää huomiota herättäviä kuvia ja värejä, sekä käyttää riittävän kauas erottuvia fontteja.

Saat roll-up -bannerisi parhaimmillaan vain 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta!


Kuinka ostat roll-upin?

Roll-upin ostaminen Marlean verkkokaupasta on tehty mahdollisimman helpoksi. Sinun ei tarvitse miettiä esimerkiksi maksamisen vaihtoehtoja, koska saat tilauksestasi aina laskun – joko sähköpostiin tai suoraan verkkolaskuna. Painoaineiston toimitus on tehty todella helpoksi, ja hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä!

Hinta: Alkaen 46 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Vuodat ja kantolaukut
Työkalut: