Messumatto Promo

Hinta

Alk. Alk. 96,00  / m2

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

 • Tuotteen minimihinta on 50 euroa alv 0%. Mikäli valitsemasi tuotteen koko jää alle minimihinnan, tuotteen loppuhinta pyöristetään laskulla 50 euroon alv 0%.

  Suunnittelupalvelumme kautta voimme toteuttaa painoaineiston, mikäli sinun ei ole mahdollista tehdä tätä itse. Painovalmiista logotiedostosta (ai, eps tai PDF) tehtynä painoaineiston graafinen työ on alkaen 30€ alv 0%.


Alk. Alk. 96,00  / m2

Huom! Messumatto Promo on tilaustuote, jonka lopullinen hinta määräytyy vasta asiakaskohtaisesti laaditussa tarjouksessa.

Messumatto on erityisesti messuilla suosittu mainosmatto painatuksella, joka on valmistettu veluurista ja lateksista. Se on tarkoitettu sisäkäyttöön, miksi sitä monesti kutsutaankin nimellä messumatto tai expomatto, vaikka se on perinteistä ohutta messumattoa huomattavasti vahvempaa, käyttöä kestävää materiaalia. Messumatto Promo on rullatuote, jonka maksimipituus voi olla jopa 20 metriä. Messumatto Promo on ihanteellinen esimerkiksi messuille, urheiluturnauksiin ja kaikenlaisiin tapahtumiin, joissa vaaditaan värikkäitä ja tarkkoja mattoja omalla painatuksella, tekstillä tai kuvalla.

Kestävyytensä ansiosta messumatto on pitkäikäinen, joten voit käyttää sitä useissa tapahtumissa ja säilyttää kätevästi rullalla niiden välissä. Matto on myös helppo imuroida ja pitää aina yhtä tyylikkäänä. Messumatto on käytännöllinen katseenvangitsija, joka viimeistelee messu- tai expo-osastosi tyylin. Arvioi tarpeesi ja pyydä meiltä tarjous, niin tuodaan brändisi näyttävästi esiin!

Messumatto Promo – Tietoja

 • Tulostustarkkuus: Matto on mahdollista tulostaa 76 DPI:n korkealla resoluutiolla
 • Värit: Vakiovärit 44 värin paletilla – mahdollistaa myös monivärikuvien tulostuksen
 • Materiaali: Sileä veluurikangas jossa on joustava lateksipohja
  • Messumaton materiaali ei sisällä haitallista PVC:tä, se ei rikkoudu helposti, eikä materiaali murene tai repeä
 • Messumaton pituus: Maksimissaan jopa 20 metriä
 • Messumaton leveys: Maksimissaan 2 metriä
 • Paloluokitus: EN 13501-1 / Cfl-s1
 • Valmistettu Euroopassa

Miksi messuosastolle kannattaa hankkia matto?

Messuosastolle maton omalla painatuksella hankkimisella on useita etuja, jotka voivat parantaa yrityksesi näkyvyyttä ja osaston houkuttelevuutta. Tässä muutamia syitä:

 1. Brändäys: Oma painatus matossa mahdollistaa yrityksesi logon, värit ja muun graafisen ilmeen esillepanon. Se vahvistaa bränditietoisuutta ja tekee osastostasi tunnistettavamman.
 2. Ammattimainen ilme: Yksilöity matto viestii ammattimaisuudesta ja huolellisuudesta. Se kertoo, että olet panostanut yksityiskohtiin ja olet valmis sijoittamaan yrityksesi esillepanoon.
 3. Vieraanvaraisuus: Matto luo osastolle kodikkaamman ja mukavamman ilmapiirin, mikä voi houkutella kävijöitä viipymään pisteelläsi pidempään.
 4. Markkinointiviesti: Voit käyttää mattoa hyväksesi välittämään markkinointiviestejä tai iskulauseita, jotka tukevat messuilla käynnissä olevaa kampanjaasi.
 5. Ohjaus: Matto voi toimia myös ohjauksellisena elementtinä, johdattaen asiakkaat tiettyihin osaston osiin tai esillepanoihin.
 6. Mukavuus: Laadukas matto lisää mukavuutta niin henkilökunnalle, jotka seisovat ja liikkuvat osastolla pitkän päivän ajan, kuin myös vieraille.
 7. Eristys ja äänenvaimennus: Matto voi auttaa vaimentamaan ympäristön melua ja luoda rauhallisemman ympäristön keskusteluille.
 8. Tilanjako: Maton avulla voit rajata ja organisoida messuosastosi tilaa visuaalisesti ilman fyysisiä esteitä.

Kaiken kaikkiaan, messuosaston matto omalla painatuksella ei ole ainoastaan käytännöllinen lisä, vaan se myös tukee yrityksesi brändi-ilmettä ja voi lisätä vuorovaikutusta potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Lähetä tuotteesta tarjouspyyntö

 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kuvaus

Huom! Erikoisvärejä HKS / RAL / PANTONE on saatavilla lisämaksusta, jos tarvitaan vakioväreistä poikkeavaa, juuri täsmälleen oikeaa värisävyä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Toimitusaika: 4-5 viikkoa.