Lord Nelson juomapullo pillillä

8,00 

Laadukas Lord Nelson juomapullo omalla painatuksella on TRITAN-muovista valmistettu, kestävä ja käytännöllinen juomapullo. Sen sisäänrakennetun pillin avulla pullosta voi juoda pystyasennossa. Juomapullo sopii kaikkeen vapaa-ajan käyttöön, urheiluun ja matkaan. Muovinen juomapullo on erittäin kestävä, ja se on helppo pestä tai huuhdella.

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen. Tutustu myös painatushinnastoon! (painatushinnasto ei koske lippiksiä, pipoja tai laukkuja)
    Reset options

8,00 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Lord Nelson juomapullo pillillä – tietoja

  • Materiaali: BPA-vapaa TRITAN –muovi
  • Tilavuus: 70 cl (0,7 litraa)
  • Ominaisuudet: Sisäänrakennettu pilli
  • Värit: Kirkas, pinkki, oranssi, sininen, tumman sininen, vihreä, musta

Kevyt juomapullo omalla logolla on hyvä ja suosittu liikelahja, koska siihen voidaan painattaa yrityksen logo tai muu viesti – ota yhteyttä asiakaspalveluumme painatuksen vaihtoehdoista niin suunnitellaan juuri sinun yrityksellesi sopiva kokonaisuus!

Suosittu yhdistelmä juomapullon kanssa on mm. painetut kangaskassit, tai käytännölliset kylmälaukut, joista muodostuu toimiva ja näyttävä yhdistelmä esimerkiksi retkelle, matkustamiseen tai vapaa-aikaan.

VÄRI

Kirkas, Pinkki, Oranssi, Sininen, Tummansininen, Vihreä, Musta