LED Lumia Valaistu messuseinä 100×200 cm

Hinta

Alk. 630,00 

  • Painoaineisto

    Voit ladata kuvakankaan painoaineiston suoraan verkkokauppaamme. Alta löytyy myös linkit painoaineiston mallipohjaan.


    Painoaineisto-ohjeet ja -pohjat

    Suunnittelupalvelumme kautta voimme toteuttaa painoaineiston, mikäli sinun ei ole mahdollista tehdä sitä itse. Painovalmiista logotiedostosta (ai, eps tai PDF) tehtynä painoaineiston graafinen työ on alkaen 30€ alv 0%.

Alk. 630,00 

LED Lumia valaistu messuseinä 100x200cm on suuri ja hieno mainosseinä, joka soveltuu mainiosti esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, messuosastoille, sekä esittelytiloihin. Led LUmia -valolaatikko on helppokäyttöinen ja nopeasti purettavissa ja kasattavissa. Se on kokoonsa nähden myös kevyt kantaa omassa kantokassissaan, ja se sisältää yhdessä kätevässä paketissa kaikki näyttävän valomainoksen elementit.

Kaksipuoleisuus mahdollistaa valoseinän käyttämisen myös näyttävänä tilanjakajana. Pyydä tarjous ja lue alta lisätietoja!

Lähetä tuotteesta tarjouspyyntö

 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kuvaus

Valaistu messuseinä 100×200 LED Lumia – tietoja

• Kasaus: Valolaatikon kasaamiseen ei tarvita työkaluja
• Valaistus: Kiinteästi asennettu, kirkas ja energiatehokas LED-valaistus
• Vakiovarusteet: Kuljetus laukku vahvasta pahvista
• Johto 4 metriä
• Liityntäjännite: 240 V
Komponentit: kokoon taittuva kehikko kiinteällä valaistuksella, tukivarsi / varret, jalat, mainoskankaat molemmin puolin (paloluokitus B1)
• Hinta sisältää kankaan kaksipuoleisen tulostuksen

Huom! Valaistu mainosseinä ei sovellu ulkokäyttöön.

Seinien yhdistämismahdollisuuden ansiosta voit käyttää useita eri kokoisia seiniä vierekkäin, jolloin lähes huomaamaton kehys muodostaa vähänkin kauempaa katsottuna saumattoman ja erittäin näyttävän kokonaisuuden. Valolaatikkoon voi vaihtaa helposti uudet grafiikat, jolloin valolaatikko palvelee helposti vuosia aina uuden näköisenä. Valoseinä soveltuu parhaiten puolipysyvään asennukseen, mutta sen voi ottaa mukaan myös messuille ja tapahtumiin. Valolaatikko on hienosti sisältäpäin valaiseva mainosseinä, joka tuo hyvin suunnitellun mainosgrafiikan esille erittäin näyttävästi.