Banderollit

Osta näyttävä ja yksilöllinen banderolli yrityksellesi. Banderolli on edullinen tapa mainostaa yritystä, kampanjaa tai tapahtumaa siten, että se varmasti erottuu suuressa koossa. Hyvin suunnitellun, näyttävän ja suuren banderollin avulla saa ohikulkijan huomion kiinnitettyä nopeasti. Marlean verkkokaupasta saat banderollit joka tilanteeseen, niin ulkokäyttöön kuin sisällekin. Banderollin eli mainoslakanan voi toteuttaa käytännössä millä tahansa painatuksella tai tekstillä. Banderollit on hinnoiteltu pinta-alan mukaan, ja voit syöttää juuri haluamasi korkeuden ja leveyden, jolloin et maksa turhasta.

Banderolli tapahtumaan tai messuille

Banderollit ovat kevyitä kantaa ja ripustaa, joten niitä on helppo liikutella paikasta toiseen – esimerkiksi tapahtumiin, messuille tai muuhun mainoskäyttöön. Suurin osa banderolleista on täysin rullattavia, jolloin niiden kuljetus on yksinkertaista. Banderolleja voi yhdistellä ja kääntää, joten usean mainoslakanan suuria kokonaisuuksia on helppo hyödyntää esimerkiksi messuilla tai muissa markkinointitapahtumissa. Katso myös messuseinät ja kätevät, modernit beach flagit!

Banderollit sisä- ja ulkokäyttöön

Banderollit soveltuvat myös pysyvään mainostukseen, jolloin käytetään tyypillisesti erittäin suuria mainoskokoja. Esimerkiksi myymälän julkisivuun tai otsalautaan voi teettää valtavan, kauas erottuvan mainoksen, jolla voit mainostaa esimerkiksi liikkeen ohi ajaville asiakkaille. Sopivasta materiaalista laaditut banderollit kestävät myös ulkokäyttöä, tuulta ja sadetta. Koska Marlean banderollien painatus on aina UV-suojatuilla väreillä tehtyä, verkkokaupasta tilatut mainoslakanat soveltuvat niin lyhyisiin kampanjoihin kuin pitkäaikaisempaankin mainontaan. Banderollien lisäksi mainostelineet ja mainosmatot ovat käteviä ja edullisia tapoja tuoda viestisi esille erityisesti sisä- ja ulkokäytössä.

Paranna yrityksesi näkyvyyttä ja tilaa nyt banderollit edullisesti meiltä! Katso laadukkaat tuotteemme, ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme – suunnitellaan juuri sinun yrityksellesi sopiva banderolli tai suurempi kokonaisuus!

Näytä lisää

Edulliset banderollit ja mainoslakanat

Näytetään kaikki 8 tulosta

Näytetään kaikki 8 tulosta

Mikä on banderolli?

Banderollia eli toisilta nimiltään mainoskangas tai mainoslakana. Banderolleja näkyy toki myös fani- ja urheilutapahtumissa, mutta tyypillisesti banderollia käytetään yritysten mainostarkoituksiin. Seinälle kiinnitettävän mainostelineen avulla, voit hyödyntää banderollia helposti eri tilanteissa.

Banderolli kiinnitetään seinään, tolppien väliin tai omaan banderollitelineeseen/-kehikkoon. Se voidaan kiinnittää naruilla, tarranauhalla ja purje- tai D-renkailla. Keskustellaan yhdessä millaiseen tarpeeseen banderolli tulee, jotta valmistuksessa osataan huomioida paras kiinnitystapa tarpeisiisi.

Banderolli, kangas vai mesh / verkko?

Banderollin materiaalina käytetään tyypillisesti polyesteria, mutta banderolleja voidaan painaa myös muille materiaaleille:

  • Polyesterikangas Decotex – vahva mutta kevyt kangasmateriaali
  • Satiini – sisäkäyttöön soveltuva, kiiltävä kangas jonka painatuslaatu ja värien toisto on erinomainen
  • PVC-kangas – umpinainen, paksu kangas joka on erittäin kestävää
  • Reikäneulos eli mesh – läpinäkyvä materiaali joka kestää tuulta ja sadetta
  • Lippukangas – kevyin kangasmateriaali sisä- ja ulkokäyttöön
  • Airtex Magic blockout – läpinäkymätön materiaali joka soveltuu erinomaisesti kaksipuoliseen painatukseen
  • Kuitukangas. joka on kevyt ja edullinen materiaali

Painatetusta kankaasta on peräisin myös banderollin toinen nimi ”mainoslakana”. Toiset materiaalit ovat kevyitä ja läpikuultavia, jolloin ne soveltuvat myös taustavalaistukseen tai näyteikkunoihin. Paksummista, umpinaisista materiaaleista ei valo kuulla läpi, jolloin niillä voidaan myös pimentää suurempikin tila. Mesh- ja lippukankaat ovat toimivia materiaaleja tuulisissa olosuhteissa. Materiaali kannattaa siis valita käyttötarkoituksen mukaan – ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme materiaalin valinnassa!

Banderollit voidaan tulostaa joko toiselle puolelle tai molemmille puolille, riippuen materiaaleista.

Banderollien kiinnitys

Banderolleihin voidaan tehdä kiinnitys monella eri tavalla, kuten purjerenkailla, velcronauhoilla, tarranauhoilla, kuumaleikkauksella tai tunnelikiinnityksellä.

Banderollit sisä- ja ulkokäyttöön

Banderolleja käytetään paljon sekä ulkona että sisätiloissa – se on edullinen ja näyttävä tapa mainostaa yritystä tai tuotetta suuressa koossa. Sisäkäyttöön tulevat banderollit tulee valmistaa sellaisesta materiaalista, joka täyttää paloluokan B1 – banderollin on oltava esimerkiksi messukäytössä tai kiinteässä sisäasennuksessa hyväksytysti paloturvallinen. Kun ollaan valitsemassa banderollia, on todella tärkeää valita oikea materiaali, jotta saadaan hyvä lopputulos. Paikka vaikuttaa valintaan todella paljon: esimerkiksi ulkona pitää huomioida, tuleeko banderolli tuuliselle paikalla vai kiinnitetäänkö banderolli esimerkiksi seinään. Myös lämpötilaerot ja sade edellyttävät oikean banderollimateriaalin valintaa.

Banderollit suunnitellaan aina tiettyyn käyttötarkoitukseen. Mieti, missä kaikkialla aiot banderollia käyttää. Materiaali, koko, kiinnitys ja painatus tulee valita käyttötarpeen mukaan. Autamme mielellämme oikean banderollimateriaalin valinnassa.

Banderollejamme saa haluamassasi koossa. Valitsemasi materiaali vaikuttaa banderollin maksimikokoon – osa mainoslakanoiden materiaaleista on ommeltavissa tai hitsattavissa toisiinsa suurempia kokoja varten. Kysy meiltä lisää!

Banderolliemme hinnat alkavat 75€ / m2. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi painatettavien värien määrä sekä kiinnitystapa. Pyydä tarjous banderollisi hinnasta!

Banderollimme ovat materiaaliltaan säänkestäviä ja soveltuvat siten ulkokäyttöön erinomaisesti. On hyvä valita sellainen materiaali, jota aurinko ei niin helposti haalenna.

Mainosbanderollit toimitetaan jopa 3 arkipäivässä tilauksesta. Toimituskulut on porrastettu tuoteryhmittäin, ja toimituskulu lasketaan sekä ostoskorissa että kassalla!


Kuinka ostaa banderolli?

Banderollien ostaminen Marlean verkkokaupasta on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi. Mainoslakanat tilataan neliömetrien mukaan hinnoiteltuna, ja voit syöttää tilausvaiheessa banderollisi koon: Leveys ja korkeus millimetreinä. Tilausvaiheessa voit myös valita haluamasi lisävarusteet, kuten purjerenkaat ym. Kun tarkastelet tuotteita, tuoteinfosta löytyy myös painoaineiston toimitusohjeet, jotka voit lisätä suoraan tilaukseesi, tai toimittaa erikseen esim. WeTransferin avulla.

Hinta: Alkaen 75 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Purjerenkaat, narut, keder-nauhat ym.
Työkalut: