Heijastin on erinomainen liikelahja ja jakotuote

Pehmoheijastin logolla - paras liikelahja - Marlea verkkokauppa

Iltojen ja öiden ollessa syksyllä ja talvella hyvin pimeitä, jalankulkijan ja pyöräilijän on syytä erottua liikenteessä mahdollisimman hyvin. Alun perin suomalainen keksintö, narusta tai ketjusta roikkuva heijastin, lisää liikenneturvallisuutta selvästi. Koska se on hyödyllisyytensä lisäksi edullinen, kevyt ja kestävä tuote, on logopainettu heijastin kaikin puolin erinomainen liikelahja.

Pehmoheijastin logolla - paras liikelahja - Marlea verkkokauppa

Heijastin logopainatuksella

Logopainettu prismaheijastin tai pehmoheijastin logo painatuksella on nykyaikainen jakotuote, jolla yrityksen logon saa kuluttajien ja työntekijöiden näkyviin mieleenpainuvalla ja turvallisuutta lisäävällä tavalla. Logon tai viestin painatus eroaa hieman toisistaan heijastintyypin mukaan:

  • Pehmoheijastimessa painatus on kalvon alla, joten se kestää erinomaisesti kulutusta. Pehmoheijastimen saa myös omalla muodolla, joten koko heijastin voi kuvastaa yrityksen logoa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme oman muotoisen pehmoheijastimen suunnittelussa!
  • Prismaheijastin välkkyy auton valoissa kirkkaammin, ja sen pinnalle voidaan painaa monivärinen logo. Prismaheijastimessa logo on fyysiselle kulutukselle alttiimpi.
  • Logo tai painatus tulee laatia siten, että sen graafinen suunnittelu ei heikennä heijastimen käyttöominaisuuksia.

Yrityksen logolla varustettu heijastin on kappalehinnaltaan erittäin halpa ja kevyt, mutta silti erittäin tarpeellinen tuote turvallisuuden lisäämiseksi. Pienikin lisänäkyvyys liikenteessä voi olla ratkaiseva tekijä onnettomuuden välttämiseksi. Heijastin luo yrityksestäsi hyvää mielikuvaa, parhaimmillaan vuosiksi eteenpäin!

Katso heijastimet omalla painatuksella Marlean verkkokaupasta ja ota tarvittaessa yhteyttä!