Pienet liikelahjat

Pienet liikelahjat ovat täydellisiä tapoja kiittää työntekijöitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Ne voivat olla pieni ele, mutta niillä on suuri vaikutus. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen lahja jokaiselle.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Alkaen Alk. 0,97  / kpl
Alk. 336,00  / 12 kg
Alk. 348,00  / 1200 kpl
Alk. 75,00  / 100 kpl

Pienet liikelahjat ova erinomainen tapa edistää yritystäsi

Pienet liikelahjat ovat erinomainen tapa edistää yritystäsi ja parantaa brändimainetta. Ne ovat hyvä tapa kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita yhteistyöstä ja samalla muistuttaa heitä yrityksestäsi. Tutustu valikoimaamme ja löydä sopiva lahja jokaiseen tilanteeseen.

Marleasta laaja valikoima pieniä liikelahjoja, jotka sopivat kaikille

Valikoimastamme löytyy laaja valikoima pieniä liikelahjoja, jotka sopivat kaikille. Olipa kyseessä sitten lahja työntekijöille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille, meiltä löytyy aina jotain sopivaa. Tutustu liikelahja valikoimaamme ja löydä täydellinen lahja jokaiseen tilanteeseen.

Tässä on muutamia esimerkkejä suosituista pienistä liikelahjoista:

  • Logolla varustettu muistikirja tai kynä – Pieniä ja käteviä mainoslahjoja, jotka ovat hyödyllisiä kaikille työpaikoilla.
  • Kahvimuki – Jokapäiväinen käyttöesine, joka on suosittu liikelahja. Voit personoida sen yrityksen logolla tai viestillä.
  • USB-muistitikku – Pieni ja kätevä liikelahja, joka auttaa asiakasta tai työntekijää säilyttämään tärkeitä tiedostoja ja dokumentteja.
  • Avainnauha – Praktinen ja tyylikäs lahja, joka on suosittu työpaikoilla. Voit personoida sen yrityksen logolla tai viestillä.
  • Pieni mainoskarkki – Herkullinen lahja, joka sopii kaikille. Voit valita yrityksen väreihin sopivat karkit ja personoida purkin logolla.
  • Kangaskassi – Ympäristöystävällinen ja kätevä lahja, jota voi käyttää niin kauppareissuilla kuin työpaikalla.
  • Suklaa – Mainos suklaa on aina hyvä lahjaidea, ja sen voi valita esimerkiksi yrityksen väreihin sopivassa pakkauksessa.

Voit myös katsoa oppaamme parhaan liikelahjan valinnasta.

Pienet liikelahjat – Nopea ja helppo tapa tilata

Tilaa pienet liikelahjat helposti verkosta. Meillä on nopea ja kätevä toimitus, joka varmistaa sen, että lahjat saapuvat ajoissa. Tutustu valikoimaamme ja tilaa nyt lahjat, jotka jättävät suuren vaikutuksen.