Mainoskyltit

Mainosta yritystäsi tai sisusta toimistoasi näyttävällä mainoskyltillä. Marlean verkkokaupasta saat monipuoliset mainostaulut ja mainoskyltit, niin ulos kuin sisätiloihin. Kestävät ja kirkasväriset kyltit valmistetaan laadukkaasta materiaalista, joka kestää säätä kuin säätä, ja pysyy hyvän näköisenä pitkään. Mainostauluja on saatavana sekä yksi- että kaksipuolisina.

Mainoskyltin painatus

Painatamme kyltit meille toimitetusta, valmiista painomateriaalista, joten mainoskyltin viesti on täysin räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin. Mainoskyltin suunnittelussa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota kyltin väriin ja tekstiin, jotta viesti olisi mahdollisimman selkeä ja sen näkyvyys on hyvä, esimerkiksi kontrastin ja luettavuuden suhteen. Tällöin mainoskyltti kiinnittää huomion tehokkaasti ja toimii osana yrityksesi brändiä. Myös mainostaulun muoto on oleellinen osa kokonaisuutta, joten siksi kyltit leikataan haluamaasi muotoon, toimittamasi aineiston mukaisesti.

Kyltin materiaali kannattaa valita asennuspaikan ja käyttötarkoituksen mukaan. Mainoskyltin materiaalivaihtoehtoja on mm. kennolevy, kartonki, Kapa-levy, PVC, alumiini tai sisustamiseen erittäin hyvin sopiva akustiikkalevy. Mainostaulun materiaali määrittää myös mainoskyltin kiinnitysratkaisun. Jos mainoskylttiin tarvitaan teline, se on saatavissa erikseen. Huolehdimme käyttötarkoitukseesi sopivasta kiinnityksestä, jotta kyltti pysyy varmasti tukevasti paikoillaan.

Tilaa mainoskylttisi edullisesti meiltä! Katso alta vaihtoehdot mainoskyltin materiaaliksi.

Näytä lisää

Mainoskyltti sisä- tai ulkokäyttöön

Näytetään kaikki 9 tulosta

Näytetään kaikki 9 tulosta

Mainostaulujen käyttökohteet

Mainostauluja käytetään sekä yritysten sisä- että ulkotiloissa kiinnittämään huomiota, tai luomaan viihtyvyyttä ja näyttävyyttä sisustuksen osana. Mainoskylttejä voidaan myös hyödyntää muuhun markkinointiin, kuten messuilla ja muissa tapahtumissa. Mainoskyltin ei tarvitse aina olla suoranainen mainos, vaan kylttejä voidaan käyttää esimerkiksi opasteisiin, tienvarsikyltteihin ja varoituskyltteihin. Opastavakin mainoskyltti voi luoda yritykselle lisää asiakkaita, kun se on brändätty sopivasti.

Kyltti voi yksinkertaisuudessaan sisältää esimerkiksi yrityksen nimen, logon ja aukioloajat tai sitten se voi olla huoneentaulumainen listaus esimerkiksi ohjeista tai muusta pidemmästä tekstistä. Kyltti voi olla esimerkiksi pihakartta tai työmaakyltti. Kylttejä voi teetättää samalla kertaa useita.

Mainoskyltti toimii myös sisustuksen osana – esimerkiksi akustiikkalevylle painettu mainostaulu vaimentaa toimiston tai kodin ääniä, ja toimii samalla näyttävänä sisustuselementtinä.

Mainostaulujamme saa haluamassasi koossa niin isona kuin pienenä. Materiaali vaikuttaa mainoskyltin mahdolliseen kokoon. Kysy meiltä lisää!

Mainoskylttejämme saa eri paksuisena. Käyttötarkoitus ja materiaali määrittää sopivan paksuuden. Ota yhtettä ja kysy lisää!

Mainoskylttiemme hinnat alkavat 75€:sta. Hintaan vaikuttaa materiaalin ja koon lisäksi painatettavien värien määrä sekä haluttu kiinnitystapa. Pyydä tarjous mainostaulun hinnasta!

Mainoskylttimme toimitetaan nopeasti, noin 5-10 arkipäivässä. Porrastetut toimituskulumme ovat edulliset tilauksesi koosta riippumatta!

Mainoskylttimme ovat materiaaliltaan säänkestäviä ja soveltuvat siten ulkokäyttöön erinomaisesti. Ne kestävät vesisadetta, lunta, tuulta sekä auringonpaahdetta.


Kuinka ostat mainoskyltin?

Mainoskyltin ostaminen Marlean verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa. Valitse haluamasi mainoskyltin materiaali valikoimastamme, jonka jälkeen pääset syöttämään mainoskyltin leveyden ja korkeuden, ja haluamasi mainoskylttien lukumäärän. Tämän jälkeen voit ladata aineiston toimitusohjeen, ja ladata myös ohjeiden mukaisen valmiin painoaineiston suoraan tuotteen valinnan yhteyteen. Toimituskulumme ovat porrastettuja tuoteryhmittäin, joten saat suurenkin tilauksen valmiiksi toimitettuna edullisesti.

Hinta: Alkaen 25 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Kiinnitysvaihtoehdot
Työkalut: