Mainosseinät – uudet grafiikat ja kankaat

Suurten mainosseinien rungot ovat niiden kallein osa, joten on järkevää hyödyntää aiempia mainosseiniä tekemällä niihin uudet grafiikat / kankaat. Mainosseinät soveltuvat esimerkiksi toimitiloihin ja näyttelytilaan. Sen lisäksi ne toimivat erinomaisesti tilanjakajina. Kun brändisi uudistuu tai vaihdat yrityksesi väritystä, mainosseinän vaihtokankaat / vaihtovuodat ovat edullinen tapa hyödyntää aiempaa mainosseinän mekanismia ja tuoda uutta brändiäsi esiin! Mainos- ja messuseinienmme grafiikkavaihtoehdot löydät alta.

Mainosseinien uudet vuodat ja grafiikat edullisesti Marlean verkkokaupasta

Näytetään tulokset 1–16 / 46

Mainosseinän vaihtokangas messuosastolle

Mainosseinien kankaat ovat nopeasti vaihdettavissa ja menevät pieneen tilaan. Tällöin voit pitää mukanasi useampia mainosseinien kankaita, joilla voit helposti muuttaa esimerkiksi messuosastosi ilmettä tai tuoda esille uusia tuotteita.

LED-taustavalaistun mainosseinän vaihtokankaan suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon taustavalaisun luoma kontrasti – kirkkaiden alueiden vieressä todella tummat yksityiskohdat eivät välttämättä erotu halutulla tavalla.

Mainosseinien UV-suojatut vaihtokankaat

Mainosseinien kankaat saat myös UV-suojatulla värityksellä, jolloin ne kestävät väriensä puolesta ulkokäyttöä – huomioithan kuitenkin, että sisätiloihin tarkoitetut messuseinät eivät kestä tuulta tai sadetta. UV-suojaus mahdollistaa mainosseinän käyttämisen esimerkiksi näyteikkunassa tai kattoikkunoilla varustetuissa sisätiloissa, ilman että mainosseinän grafiikan värit hallistuvat.

Mikäli tarvitset mainosmateriaaleja ulkokäyttöön, suosittelemme esimerkiksi beach flageja, erilaisia mainostelineitä tai kiinteitä banderolleja

Mainosseinien kankaat ovat UV-suojatuilla väreillä tulostettuja – huomioithan kuitenkin, että kevyet mainosseinät eivät pääsääntöisesti sovellu ulkokäyttöön, koska ne eivät kestä tuulta, eikä niitä ole lähtökohtaisesti suunniteltu kestämään sadetta.

Koska osa mainosseinistä on kytkettävissä samanlaisiin mainosseiniin lähes saumattomasti, on mahdollista luoda todella suuria mainosseiniä. Mainosseinien grafiikat tulee suunnitella siten, että yksi grafiikkaelementti tulee aina yhteen mainosseinään. Vaikka elementit ovat lähes saumattomia, kannattaa grafiikat suunnitella siten, että pieni katkos ei osu viestin kannalta kriittiseen paikkaan.

Kaikkiin mainosseiniin voi tilata myös yksittäisiä vuotia, mutta suosittelemme lähes poikkeuksetta tilaamaan mainosseinien kankaat kerralla. Tällöin saat tasalaatuisen ja näyttävän mainosseinän. Eräkohtaisesti tulostuksessa voi olla pieniä vaihteluita, ja esimerkiksi vuosia olleeseen mainosseinään muodostuu väistämättä värien haalistumista.

Katso eri mainosseinätuotteiden grafiikkaosiosta painoaineistojen ohjeet. Ne ovat tuotekohtaiset, ja antavat hyvän kuvan siitä, millainen painoaineisto kannattaa suunnitella. Ne sisältävät myös tarvittavat mitat.

Verkkokauppamme on suunniteltu siten, että painoaineiston toimitus on helppoa. Kun lisäät grafiikkatuotteen ostoskoriin, voit samalla kertaa ladata verkkokauppaan tuotekohtaisen painoaineiston. Tiedostojen maksimikoko verkkokaupassa on 128 megatavua, joten esimerkiksi suurten mainosseinien aineisto voidaan lähettää esimerkiksi WeTransferia käyttäen.


Kuinka tilaat vaihtokankaat mainosseinään?

Marlean mainosseinien vaihtokankaiden ja grafiikoiden tilaaminen verkkokaupasta on erittäin helppoa. Toimitamme vaihtokankaat kaikkiin valikoimamme mainosseiniin erittäin korkealaatuisina, mutta silti edullisesti ja pienillä toimituskuluilla.

Hinta: Alkaen 55 €
Kesto: 12 min
Varusteet: Magneettinauhat
Työkalut: