Taskulamput

Taskulamput yrityksen logolla varustettuna ovat pieniä ja käytännöllisiä yrityslahjoja, joilla on saajalleen selkeä hyötyarvo. Valikoimassamme on edullisia, lahjoiksi hyvin soveltuvia pienempiä taskulamppuja, sekä erittäin laadukkaita Led Lenser -taskulamppuja.

Avaimenperä-taskulamput

Erittäin pienet, avaimenperäksi soveltuvat LED-taskulamput ovat käteviä ja edullisia yrityslahjoja. Yrityksen logolla tai nimellä merkitty pieni taskulamppu tuo brändisi mieleen aina silloin kun pienelle taskulampulle on tarvetta. Avaimenperätaskulamput ovat myös tärkeitä turvallisuusvarusteita – ne eivät ole valoteholtaan suuria, mutta hädän hetkellä pienikin valon määrä voi autttaa merkittävästi.

Edulliset otsalamput

Halpa otsalamppu on tyypillisesti kevyt LED-elementeillä varustettu kohdevalo, joka keveytensä takia pysyy hyvin otsalla esimerkiksi lippiksen, pipon tai hupparin hupun päällä.

Näytä lisää

Laadukkaat taskulamput logolla – katso valikoima

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Taskulamppu on hyvä yrityslahja

Taskulamppu on edullinen ja funktionaalinen yrityslahja, joka voidaan merkata yrityksesi logolla tai tekstillä esimerkiksi lasermerkkaamalla. Suomessa on tunnetusti myös pitkät pimeät vuodenajat, jollon taskulampulla on oikea käyttötarve lähes kaikilla. Taskulamppu ei olekaan mikään turhake, vaan toimiva ja hyödyllinen käyttöesine.

Laajakuvioiset taskulamput

Työvaloiksi ja yleisvaloiksi soveltuvat, suurella litteällä LED-elementillä varustetut taskulamput ovat monikäyttöisiä valaisimia esimerkiksi retkille tai kohdevaloiksi työpöydälle. Suosittu käyttökohde niille on myös nuottivalo, niiden tyypillisen ja monipuolisen magneettikiinnityksen ja tasaisen valon vuoksi.

Edulliset, yrityslahjoiksi ja jakotuotteiksi soveltuvat taskulamput ovat valoteholtaan varsin vaatimattomia. Ne ovat kuitenkin usein huomattavasti kirkkaampia kuin esimerkiksi kännyköiden taskulamput.

Led Lenser -taskulamput tuodaan Marlealle kesän aikana niin, että mallisto on saatavilla loppukesästä kun illat alkavat hämärtyä ja suuritehoiselle, laadukkaalle taskulampulle on Suomen suurin tarve.


Miten ostan taskulampun yritykselle?

Taskulampun ostaminen yritykselle logolla on yksinkertaista – katso alta vaiheittaiset ohjeet sopivan taskulampun hankkimiseksi yrityslahjaksi. Voit myös olla aina yhteydessä asiakaspalveluumme – laadimme mielellämme tarjouksen tuotteista ja varmistamme toimitusajat ja toimituskulut.

Hinta: Alk. 0,97 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Vyökoukku, magneetti
Työkalut: