Takit ja liivit logolla

Takit ja liivit ovat tehokas tapa luoda yhtenäistä ja näyttävää brändiä – kun painatat tai brodeerautat yhtenäiset työvaatteet, tuot yritystäsi kattavasti esiin. Marlean verkkokaupan valikoimasta löytyy mm. huomioliivit, softshell-takit, untuvatakit ja hybriditakit – kaikki edullisesti, nopeasti toimitettuna ja brändättynä yrityksesi näköiseksi!

Huomioliivit yritykselle – lisää työturvallisuutta ja työmukavuutta

Huomioliivit oman yrityksesi logolla ja viestillä painatettuna, ovat tehokas tapa tuoda sekä yritystäsi esiin työmailla, mutta samalla parannat työturvalisuutta ja työergonomiaa. Huomioliivejä on saatavilla perinteisissä huomioväreissä – keltaisena ja oranssina, mutta myös heijastimin varustettuna lähes kaikissa väreissä.

Huomioliivien mitoitus on väljä, jolloin niitä voi helposti käyttää paksujenkin ulkovaatteiden päällä. Kokovaihtoehtoja on XS:stä alkaen aina 3XL:n, joka mahtuu suuremmankin työntekijän päälle ongelmitta.

Marlean verkkokaupasta löytyy myös T-paita tai college huomiovärillä, jotka saa tietenkin edullisesti painatettuna yrityksesi brändin mukaiseksi.

Näytä lisää

Huomioliivi, takki, softshell-liivi ym. – tutustu valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 102

Yrityksen brändin tehostaminen – ulkovaatetus

Ulkovaatteet ovat tehokas tapa tuoda yritystäsi esiin myös toimitilojesi ulkopuolella. Marlean verkkokaupan takit ja liivit soveltuvat myös työntekijöiden vapaa-ajan käyttöön – ne ovat hyvin toimivia, teknisiä vaatteita jotka sopivat myös liikelahjoiksi ja palkitsemiseen.

Ulkovaatteista suosituimpia ovat erilaiset softshell-liivit ja takit, mutta rinnalle on noussut myös hybridiliivit ja hybriditakit. Ne ovat kevyitä ja mukavia, osittain tikattuja takkeja, jotka ovat keveydestään huolimatta myös sopivan lämpimiä – tai vastaavasti sisätiloissa sopivan viileitä.

Valikoimassamme on myös hupullinen hybriditakki, joka on toimiva, nykyaikainen vaate kevyeen työkäyttöön tai vapaa-aikaan – tutustu tuotteisiimme!

Untuvatakit – ylelliset ja kevyet vapaa-ajan takit

Untuvatakit ovat ihanan kevyitä mutta silti lämpimiä, muodikkaita takkeja moneen käyttöön. Ne saa brodeerattuna tai painatettuna – kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Osa Marlean verkkokaupan ulkovaatteista on saatavilla huomioväreissä tai kirkkaissa väreissä niin, että esimerkiksi vetoketjut ovat kontrastiväritettyjä. Tällöin ne lisäävät huomioitavuutta ja parantavat työturvallisuutta.

Liiveissä ja jopa painatuksissa voidaan hyödyntää heijastavia materiaaleja, jotka lisäävät merkittävästi vaatetta pitävän työntekijän näkyvyyttä hämärässä ja pimeällä. Huomioliiveissä on luonnollisesti laajat ja suuret heijastinnauhat.

Huomioliivejä on saatavana todella montaa eri kokoa. Koska ne puetaan tyypillisesti ulkovaatteiden päälle erityisesti talvella, löytyy valikoimistamme aina 3XL -kokoisia huomioliivejä.

Osa takkien ja liivien malleista on sporttisesti muotoiltuja, ja niiden tekniset ominaisuudet sopivat vaativampaankin vapaa-ajan käyttöön. Yhdistettynä yrityksesi painatukseen tai brodeeraukseen, ne lisäävät yrityksesi näkyvyyttä ja huomioarvoa myös vapaa-aikana.

Marlean verkkokaupan huomioliivit on valmistettu 100% polyesteristä. Se on kevyt ja kestävä materiaali, johon saa muodostettua erittäin kirkkaita huomiovärejä.


Näin ostat huomioliivin, takin tai softshellin

Marlen verkkokaupasta on helppo ja nopea tilata huomioliivit, erilaiset takit, softshellit ja hybridiliivit. Tuotteiden valinta, yrityksesi painoaineiston lisääminen tuotteille sekä varsinainen tilaaminen on yksinkertaista – lue alta vaiheittaiset ohjeet!

Hinta: Alkaen 4,30 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Painatukset
Työkalut: