Messupöydät – uudet kankaat ja grafiikat

Messupöydät on helppo uudistaa uusilla grafiikoilla, jolloin itse pöydän runko jää edelleen hyötykäyttöön. Messupöydät ovat popup-asiakaspalvelutiskien ja messuosastojen peruselementtejä, joita käytetään pääsääntöisesti asiakaskontaktointiin. Tällöin messupöydän ulkoasun täytyy olla selkeästi erottuva, ja kuvastaa yrityksesi brändiä.

Messupöytien grafiikat, vuodat ja kankaat ovat erittäin helppoja vaihtaa. Monesti messupöytien grafiikat kuljetetaan erikseen, tai pöydän itsensä sisällä, ja ne voidaan vaihtaa käden käänteessä.

LED-valaistun mainospöydän mainosgrafiikat

LED-valaistujen pöytien mainosgrafiikoissa on hyvä ottaa huomioon pöydän sisältä grafiikan taustaan tuleva valo. Taustavalaistulla grafiikalla saadaan parhaimmillaan muodostettua erittäin näyttäviä ja houkuttelevia yritysilmeitä.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Messupöytien grafiikka odotustiloihin ja auloihin

Kun luot messupöytäsi grafiikan niin, että se erottuu heti sisäänkäynnistä, luot ammattimaista ja tervetullutta mielikuvaa yrityksestäsi. Logot, tuotebrändit ja ohjaavat tekstit auttavat toimitilaasi tulevaa asiakasta hakeutumaan palveltavaksi.

Messupöydän uusi otsapaneeli

Promo-messupöydän otsalaita on helppo vaihtaa, jolloin saat muodostettua messupöydästäsi monipuolisen asiakaspalvelutiskin. Se on suunniteltu promootiokäyttöön, jolloin miehitetyn messupöydän otsalauta näkyy väkijoukkojen yli, ja voit helposti erottua esimerkiksi myymälöiden aulatiloissa, erilaisissa toimitiloissa tai messuosastoilla.

Messupöytien grafiikat ovat UV-suojattuja, joten ne eivät haalistu nopeasti auringonvalossa. Ne kestävät myös vettä – suurin osa messupöydistä on kuitenkin tarkoitettu sisäkäyttöön, joten tarkasta soveltuvuus juuri oman messupöytätuotteesi kohdalta.

Messupöydän uusiminen uudella grafiikalla ei ole kallista – tyypillisesti itse messupöydän runko ja kansi ovat sen kalleimmat osat.

Suosittelemme suunnittelemaan taustavalaistun messupöydän grafiikat siten, että ne muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden. Kirkkaasti taustalta valaistu vaalea osa tummentaa entisestään viereisiä tummia alueita.

Voit helposti vaihtaa kaikkien messupöytiemme grafiikat, ja koska rullalle pyöräytetyt grafiikat eivät vie paljoa tilaa, niitä voi pitää mukana useampiakin. Tällöin voit vaihtaa juuri tilanteeseesi sopivat pöydän grafiikat käden käänteessä.


Miten ostat messupöydän grafiikan?

Messupöydän uuden grafiikan ostaminen Marlean verkkokaupasta on erittäin helppoa, ja voit tilata samalla kertaa useisiin eri runkoihin useita erilaisia grafiikoita. Tilaaminen tapahtuu alla olevien vaiheiden mukaan.

Hinta: Alkaen 55 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Tarranauhat ja magneettinauhat
Työkalut: