Beach Flagit – uudet grafiikat

Beach flagien monikäyttöisyys kasvaa entisestään, kun tilaat niihin edulliset vaihtoliput – voit mainostaa samojen beach flag -runkojen avulla useita eri tuotteita tai tapahtumia, ilman että joudut ostamaan kokonaan uudet rantalipuy.

Esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa Beach Flageihin printataan monesti esimerkiksi päivämääriä tai muita lähes kertakäyttöisiä asioita, jolloin rantalipun kangasta ei voi hyödyntää enää uudelleen muissa tapahtumissa. Tällöin beach flagin vaihtokangas on edullinen tapa ottaa liput hyötykäyttöön!

Salkoliput, surffiliput, rantaliput – beach flagien vaihtokankaat Marlea -verkkokaupasta

Näytetään tulokset 1–16 / 20

Erimuotoisten rantalippujen vaihtokankaat

  • Blokki – neliömäinen ja yksinkertainen viiri. Muotonsa vuoksi siihen on helppo suunnitella haluamasi ulkoasu.
  • Surffi on surffilauden purjeen muotoinen beach flag, jonka pinta-ala on pisara-mallia hieman suurempi
  • Hainevä yhdistää blokki- ja surffi -flagien muotoilua. Se kestää hyvin kovaakin tuulta
  • Pisara: moneen käyttöön sopiva, huomiota herättävä rantalippu, jonka muoto soveltuu esimerkiksi huomiota herättävään kulunohjaukseen.

Varmista, että uuden kankaan perustuote on juuri sama kuin olemassa oleva lippurunkosi. Tällöin painoaineiston mukaan tuotettu ohje sopii beach flagiisi suoraan.

Beach flagien painoaineiston pystyy pääsääntöisesti toimittamaan suoraan ostoskoriin siirtämisen yhteydessä. Suurempien lippujen painoaineisto voi olla suurempi, jolloin voit käyttää esim. WeTransferia.

Rantalippujen lisävarusteina käytetään pääsääntöisesti vain erilaisia jalustoja. Katso jalustojen valikoimamme.

Marlean verkkokaupassa on porrastetut toimituskulut, joten saat suurenkin määrän rantalippujen kankaita kerralla pienillä toimituskustannuksilla.

Beach flagien yksinkertainen rakenne tekee niistä erittäin kestäviä. Ne kääntyvät tuulen mukaan, joten ne kestävät jalustasta riippuen koviakin tuulia. Marlean rantaliput ovat UV-suojattuja, joten niiden värit säilyvät kesän läpi kirkkaina.


Näin ostat beach flagin vaihtokankaan

Beach flagien vaihtokankaiden ostaminen on nopeaa ja helppoa – lue alta vaiheittaiset ohjeet vaihtokankaiden tilaamiseksi. Saat Marlean verkkokaupasta yrityksesi tarvitsemat beach flagit ja niiden uudet grafiikat ja liput, sekä varaosat ja <a href=”https://marlea.fi/osasto/jalustat/”> jalustat</a> nopesti toimitettuna!

Hinta: Alkaen 20 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Vaihtokankaat
Työkalut: