Uudet grafiikat ja kankaat messutuotteisiin

Tilaa edullisesti uudet kankaat ja grafiikat kaikkiin Marlean verkkokaupan mainos- ja messutuotteisiin. Uudet kankaat ovat helppo ja halpa päivitys silloin, kun yrityksesi brändi on muuttunut, tai haluat esimerkiksi lanseerata uuden tuotteen ja kertoa siitä messuilla.

Uudet kankaat erilaisiin mainostelineisiin ovat tyypillisesti erittäin edullisia, koska mainostelineen tai messuseinän suurin kustannus muodostuu yleensä sen runkorakenteesta.

Tilaa uudet grafiikat ja kankaat messu- ja mainostuotteisiin

Näytetään tulokset 1–16 / 95

Painoaineiston ohjeet ovat tyypillisesti itse mainos- ja messutuotteiden tuotekorteilla. Voit selata vasemmalta valikosta tai mobiilista varsinaisen messutuotteen kohdalle. Mikäli painoaineisto ei heti näy, varmista että tuotteen koko on valittu.

Kaikki Marlean tuotteet toimitetaan suoraan yritykseesi – myös suuremmat tilaukset ja rahdit. Kotiovelle toimitus on kuitenkin varsin edullista hyvien ja pitkäaikaisten sopimustemme ansiosta.


Kuinka tilaat uudet grafiikat mainostuotteisiin?

Uusien grafiikoiden, kankaiden ja kuvavuotien tilaaminen Marlean messutuotteisiin ja mainostuotteisiin on edullista ja helppoa. Lue alta vaiheittaiset ohjeet esimerkiksi kuvamateriaalin toimittamisesta painettavaksi.

Hinta: Alkaen 14,00 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Mainoskankaat ja painatus
Työkalut: