Mainosseinät

Mainosseinät ja messuseinät

Mainosseinä on suuri ja näyttävä elementti, joka soveltuu messuosaston lisäksi myös toimitiloihin, näyttelytilaan ja erilaisiksi tilanjakajiksi. Mainosseinän avulla tuot oman brändisi esille huomiota herättävästi ja helposti – mainosseinät taittuvat hämmästyttävän pieneen tilaan ja esimerkiksi messupöydän sisään. Tutustu mainos- ja messuseinävalikoimaan verkkokaupassamme!

Monipuoliset mainosseinät

Mainosseiniä on nykyään todella monta eri muotoa ja kokoa, joita kaikkia yhdistää helppo pystytys ja purkaminen. Mainosseinät ovat kevytrakenteisia, omilla jaloilla ja telineillä tukevasti seisovia elementtejä, joiden käyttötarkoitukset ovat lukuisat. Voit rakentaa mainosseinällä näyttävän aulatilan, messuosaston tai käyttää mainosseinää sisustuselementtinä tilanjakamiseen.

Mainosseinät myös akustoivat toimitiloja – erityisesti kaarevien mainosseinien kolmiulotteinen rakenne vähentää tehokkaasti tilan kaikuvuutta ja muuta meteliä.

Marlea Wall Mix & Match -sarja on monipuolinen ja edullinen mainosseinä

Mix & Match -sarjan mainosseinät ovat kevyitä ja edullisia seinäkkeitä, jotka kytkeytyvät toisiinsa voimakkaiden magneettien avulla. Niistä on helppo rakentaa suuria ja näyttäviä kokonaisuuksia edullisesti, jotka on helppo kasata ja purkaa ilman työkaluja. Kevyen alumiinirungon ansiosta ne kulkevat helposti myös mukana.

Näytä lisää

Mainosseinät edullisesti ja nopeasti verkkokaupasta

Näytetään tulokset 1–12 / 22

Mainosseinä messuosastolle

Mainosseinä on perinteinen messuosaston elementti, jolla saadaan helposti näyttävä, huomiota herättävä ja suuri elementti osastolle. Kulmittain asennetun messuseinän taakse voidaan piilottaa helposti kantolaukut ja tarvikkeet, sekä lähes poikkeuksetta erilaisten anto- ja jakelutuotteiden ja esitteiden pahvilaatikot.

LED-taustavalaistulla mainosseinällä voit rakentaa erittäin näyttävän messuosaston tai näyttelytilan – se sopii mainosti tilanjakajaksi, ja voit yhdistellä valolaatikoita myös todella suureksi kokonaisuudeksi yhtenäisellä, tasaisella valaistuksella ja kankaalla.

Mainosseinä ulkokäyttöön

Kaikki mainosseinät eivät sovellu ulkokäyttöön, koska sisätiloihin tarkoitetut messuseinät ovat kevyitä ja suuria – ne eivät kestä tuulta tai sadetta. Ulkokäyttöön soveltuvat mainosseinät ovatkin varsin harvinaisia ja erikseen tilattavia tuotteita. Tyypillisesti ulkokäytössä sovelletaan erilaisia kiinteästi asennettavia banderolleja, beach flageja tai mainostelineitä.

Toimiston sisustus ja tilanjako mainosseinällä

Marlea Wall Mix & Match -sarja sopii erinomaisesti tilanjakoon, koska se on kevyt, helppo kasata ja kaikki seinäkkeet kiinnittyvät helposti toisiinsa voimakkailla magneeteilla. Sen kaksipuolinen tulostus mahdollistaa tilanjaon siten, että kummallakin puolella voi olla oma teemansa.

Mainosseinät eivät pääsääntöisesti sovellu ulkokäyttöön. Ulkokäyttöön parempia vaihtoehtoja ovat kiinteästi asennettavat banderollit, mainostelineet sekä modernit rantaliput / beach flagit.

Osa mainosseinistä kytkeytyy toisiinsa lähes saumattomasti, joten voit rakentaa mainosseinistä todella suuria ja näyttäviä kokonaisuuksia.

Kaikkiin verkkokauppamme mainosseiniin voi tilata ja vaihtaa helposti uuden kankaan. Tällöin voit käyttää samaa mainosseinän runkoa useaan eri käyttötarkoitukseen. Kankaan tilaus erikseen löytyy jokaisen tuotteen tiedoista selkeästi erottuvana linkkinä.

Jokaisen verkkokauppamme mainosseinän tiedoista löydät linkin painoaineiston tuottamisen ohjeisiin. Mikäli aineiston latauslinkkiä ei heti näy, valitse haluamasi mainosseinän koko tai muoto, jolloin saat juuri oikean painoaineiston tuottamisen ohjeen.

Painoaineiston lähetys on tehty verkkokaupassamme erittäin helpoksi – kun lisäät tuotetta ostoskoriin, voit samassa yhteydessä lisätä tuotekohtaisen painoaineiston. Painoaineiston maksimikoko verkkokaupassa on 128 megatavua. Esimerkiksi suurten mainosseinien aineisto voi olla tiedostokooltaan suurempaa, jolloin voit käyttää esimerkiksi WeTransferia aineiston lähettämiseksi.


Kuinka tilaat mainosseinän?

Mainosseinän tilaaminen Marlean verkkokaupasta on erittäin helppoa ja vaivatonta. Painoaineiston tuotekohtaiset ohjeet sekä painoaineiston toimitus on tehty verkkokaupassamme todella näppäräksi. Maksaminen laskulla ja tilauksen porrastetut tuoteryhmäkohtaisest toimituskustannukset helpottavat rahaliikennettä ja yrityksesi kirjanpitoa. Lue alta ohjeet mainosseinän tilaamiseksi!

Hinta: Alkaen 220 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Kantolaukut ja valaisimet
Työkalut: