Mainosmatot

Mainosmatto eli logomatto on tyylikäs tapa toivottaa asiakas tervetulleeksi jo heti ulko-ovelta. Logomatot soveltuvat sisätilojen lisäksi tuulikaappeihin, eteisiin ja porrastasanteille, joissa ne estävät liukastumisia ja vähentävät hiekkaa, pölyä ja loskaa. Logomatot toimivat siis kuramattona, vähentäen siivouksen tarvetta!

Logomatto on hyvä kuramatto

Mainosmatot on tehty aivan samoista materiaaleista, kuin perinteiset kuramatot. Ne keräävät kengänpohjista erittäin tehokkasti likaa, vettä ja pölyä, jolloin likaa kulkeutuu sisätiloihin merkittävästi vähemmän. Samalla käytävät ja tuulikaapit pysyvät siisteinä ja turvallisina.

Logomatto ulkokäyttöön

Mainosmattojen materiaali ja värit kestävät ulkokäyttöä varsin hyvin – ne toimivat hyvin eteismattoina esimerkiksi jalkakäytävällä, toivottaen asiakkaan tervetulleeksi jo ennen sisäänkäyntiä. Yhdistettynä omalla logolla ja brändillä olevaan katustandyyn, mainosmatolla luodaan välittömästi hyvä ja huolellinen yrityskuva.

Näytä lisää

Osta logomatto verkkokaupsta – tutustu valikoimaan!

Näytetään kaikki 12 tulosta

Näytetään kaikki 12 tulosta

Käytännöllinen ja tyylikäs mainosmatto verkosta

Nitriilikumipohja tai vinyylikumipohja pitävät maton hyvin paikallaan lattiatyypistä riippumatta. Mattoa kiertävät reunukset auttavat maton paikallaanpysymisessä esimerkiksi maton ylitse aukeavien ovien yhteydessä. Tarvittaessa logomaton reunat voidaan myös jättää kokonaan pois. Kumipohjalla varustettu kuramatto vähentää kompastumisen ja liukastumisen vaaraa, ja pysyy hyvin sille tarkoitetussa paikassa.

Logomatto menee pieneen tilaan, ja on kohtalaisen kevyt kantaa, joten se toimii hyvin myös messuosastolla katseenkerääjänä.

Kaikki verkkokauppamme kumipohjaiset mainosmatot ovat konepestäviä. Mainosmattojen värit kestävät hyvin pesua ja ovat UV-suojattuja, joten ne pysyvät pitkään kirkkaina myös ulkokäytössä.

Mainosmatossa on valittavissa eri pohjavärejä, joiden päälle suunnitellaan asiakkaan toivoma logo- tai kuvapainatus. Teemme matosta suunnitelman painoaineiston pohjalta, jolloin näet matosta toteutuskelpoisen mallin hyväksyttäväksi, jo ennen lopullista tilausta.

Marlean verkkokaupan mainosmatot on saatavilla mm. seuraavilla pohjamateriaaleilla:

  • Nitriilikumi
  • Vinyylikumi

Mikäli tarvitset jonkun erityisen pohjamateriaalin, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin etsitään sopivin vaihtoehto!

Lähes kaikki mattotyypit on konepestäviä. Materiaalista riippuen suosittelemme 30-40 asteen konepesua ja tavanomaista kirjopesuainetta.

Erittäin runsaasti käytetyt ja likaantuneet matot on syytä tampata ennen konepesua, jolloin matto puhdistuu paremmin, eikä irtoava hiekka riko pesukonetta.

Mainosmattoja on mattomallista riippuen saatavissa useita eri vakiokokoja, sekä pituudestaan määrämittaan leikattuja mattoja. Mainosmattojen leveydet yltävät jopa kahteen metriin, maksimipituuden ollessa jopa 20 metriä!

Luo tapahtumaan tai gaalaan ainutlaatuinen sisäänkäynti 20 metriä pitkällä, kokonaan tulostetulla värikkäällä ”punaisella matolla”!

Koska Marlean verkkokaupan mainos- ja logomatot on tarkoitettu yritys- ja messukäyttöön, ne ovat kaikki paloluokiteltuja. Esim. paloluokitus EN 13501-1 / Cfl-s1

Valikoimassamme on useita eri mattotyyppejä, jotka on tarkoitettu erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden väritoisto ja kuvan tarkkuus riippuu maton materiaalista – karkeammissa materiaaleissa / kuramatoissa tulostustarkkuus on pienempi, kuin esimerkiksi fotorealistisissa velour-matoissa.


Näin ostat mainosmaton verkosta

Mainosmaton eli logomaton ostaminen Marlean verkkokaupasta on nopea ja vaivaton operaatio. Tarvitset ostamista varten ainoastaan haluamasi painoaineiston, sekä mahdolliset sähköisen laskutuksen tiedot (verkkolaskuosoite). Painoaineiston lähetys, kuramaton koon valinta ja muut toimenpiteet onnistuvat helposti yhdeltä istumalta! Katso alta vaiheittainen mainosmaton ostoprosessin eteneminen.

Hinta: Alkaen 26,00 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: